Guest ktm Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2009 süpriz oynamışsın selim abi? tiyo mu aldın yoksam? Evet abim çevrem geniştir buna oyna dediler, çok kazanırsın.. ktm
Guest fly Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2009 Ma lin çok formda ma lin alır.Finaldede wang liqin ile oynar.
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2009 bendim 4 kişiden biri.. son oynadığı maçlarde ben şampiyon olcam havası vardı
buyukdogu Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2009 Ma Lin, bu şampiyonayı da alır.
Guest Mekansız666 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2009 Oylar ve gönüller Joo 'dan yana (o:
Omer Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2009 Gonlumden gecen Oh Sang Eun ama beynim Ma Long diyor. Adam cok cok cok iyi....
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2009 Dünya listesinde çok çok genç bi oyuncuv ar adını hatırlayamıycam kazanma oranı %90 larda ... Yani yüzdeye göre bakıldığında dünya 1.si...sürpriz olarak ona verirdim oyu ankette olsaydı...
umur Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2009 Ma lin çok formda ma lin alır.Finaldede wang liqin ile oynar. ma lin nasıl çok formda yaw bu bilgiyi nereden aldın.adamın solüsyon yasağıyla başı dertte istediklerimi yapamıyorum diyor sende çok formda diyorsun
Gkslblgn Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 oh sang eun olimpiyatta ma lin e çok şansız yenildi, maçı alabilirdi. Bu sefer şansının olacağını düşünüyorum. timo boll diyenlerede şaşıyorum oh sang timo ya toplam 4 sette 15 sayı vermedi çok çok rahattı yani
Guest fly Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 Dünya şampiyonasına katılmak için olimpiyat gibi maç mı yapıyorsun baraj filan mı var?
tufan Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 KİŞİsel düşüncem formunu yakalarsa wang ligin ikinci malin olur timo veya hao 3. ve 4. olur
Guest mkusbaz Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 valla ben birini diğerine göre kıyaslayacak durumda değilim.Fakat oh sang denen herifin izlediğim videolarıyla öldürücü bir oyununun olduğunu sanıyorum.Müthiş bir bekende sahip.Şampiyon olurmu bilmem ama ona oy verdim.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Dünya listesinde çok çok genç bi oyuncuv ar adını hatırlayamıycam kazanma oranı %90 larda ... Yani yüzdeye göre bakıldığında dünya 1.si...sürpriz olarak ona verirdim oyu ankette olsaydı... Sanırım Xu Xin den bahsediyorsun. Şimdilik onun bile böyle bir beklentisi yoktur herhalde ama istikrarını bozmazsa ileride olabilir. Oylamaya baktığım zaman daha ziyade duygusal davranıldığını görüyorum. Timo Boll, Ma Long ve Ma Lin den fazla oy almış .
RosieSmith Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Ma Lin Sebep ? Kişiliği.. Jan Ove Waldner'den sonra en çok sevdiğim diğer bir masa tenisi oyuncusu..
Bora Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Ma Lin Sebep ? Kişiliği.. Jan Ove Waldner'den sonra en çok sevdiğim diğer bir masa tenisi oyuncusu.. nasıl bir kişiliğe sahip bu arkadaş ? pek tanımam da..
Guest ktm Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 nasıl bir kişiliğe sahip bu arkadaş ? pek tanımam da.. Ne yani yazdığın bu 12 adamı iyi tanımıyormusun, bizide yanıltın bende sen tanıyorsun bunlar iyi insanlardır diye oyumu attım..Söyle bunlara kefil değilsen bende oyumu geri alayım o zaman.. ktm
Bora Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 ma lin'i kişiliği yönünden seven birini ilk defa gördüm de şakayla karışık bir sorayım dedim sevgili abim =)
Guest ktm Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 ma lin'i kişiliği yönünden seven birini ilk defa gördüm de şakayla karışık bir sorayım dedim sevgili abim =) Anladım da, sevgili abimi okurken bir an için ablam diye okudum,az daha karizmayı çizdiriyorduk. ktm
Guest fly Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 Baktığımda koreli ryun hiç oy almamış o da iyi oyuncu bence güçlü birileri ile karşılaşırsa turnuvanın kaderini değiştirir.Ayrıca sorumu hala soruyorum.
RosieSmith Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2009 Baktığımda koreli ryun hiç oy almamış o da iyi oyuncu bence güçlü birileri ile karşılaşırsa turnuvanın kaderini değiştirir.Ayrıca sorumu hala soruyorum. Evet 2004 Athens Olimpiyatlarında yarı finalde Jan Ove Waldner'i yenmişti. Finalde ne yaptı bilmiyorum ama. İyi bir penholder burdaki oylar birazda sempati duyulan kişilere gidiyor sanırım :) Benim gibi aynı :P Ma Lin.. ^^
Bora Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2009 Evet 2004 Athens Olimpiyatlarında yarı finalde Jan Ove Waldner'i yenmişti. Finalde ne yaptı bilmiyorum ama. şampiyon oldu.
Guest fly Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2009 Ben fikrimi değiştiriyorum.Ryu seung min alır.Joo see hyuk da sürpriz çıkış yapa bilir.Ama Ma lin yeni solüsyona alışmak için 2kat fazla antrenman yapıyor bunu da görmezden gelmeyelim.
Guest Hüseyin Adalar Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 wang liqin (biraz da temenni) 2000 li yillarin gercek efsanesi wang liqin i hep es geçiyor forum, varsa yoksa ma lin. en cok kazanan, en uzun süre 1.sirada kalan ve teknigi en iyi olan oyuncu wang liqin. ayrica buyuk maclarda da ma lin e karsi genelde üstün. 1.sirada iken de forum hep mesafeliydi wang liqin'e, neden acaba? waldner den bu yana bu kadar guclu ve teknik baska bir oyuncu var mi bilmiyorum.
Guest ttucf Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 duygusal ve mantıksal olarak timo boll diyorum.son günlerde çok gelişme gösterdi su bazlıya tamamen uyum sağladı.
Azoman Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 hüseyin adalara katılıyorum bence de wang liqin şampiyon olur. gerçektende oyun tekniği ve masa hakimiyeti çok iyi durumda. çok güçlü forehandı var. gönlüm onun kazanmasından yana.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap