Bora Oluşturma zamanı: 13 Ocak, 2009 Oluşturma zamanı: 13 Ocak, 2009 2009 Dünya Ferdi Masa Tenisi Şampiyonası 28 Nisan - 5 Mayıs Tarihlerinde Japonya'nın Yokohama şehrinde düzenlenecek. Sizce şampiyonluğu kim elde eder ? Mümkünse nedenlerini de belirtelim.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2009 Birine oy verdim ama, nedenlerini hiç sorma,beş ay sonrayı bırak, ben yarın ne olacağımızı bilmiyorum. Oh Sang Eun ktm
ararat1973 Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2009 Ma Long a oy verdim, yükseliş döneminde. Wang Hao, Ma Lin ise düşüşte. Timo Boll e gelince, Ma Long a karşı genelde zayıf kalıyor. Wang Liqin parlak günlerinden uzak vs... Çok biliyorum ya
spin 33 Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2009 Ma Long çok formda yenmek çok zor.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2009 hepsi turnuva adamı, ne kadar kötü formda olursanız olun turnuvada bambaşka oyun çıkarabiliyorsunuz, öngörüm tabi ki ma lin , her zaman olumsuzluklarla başetmesini bilmiştir
ibrahima Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2009 Bu spora geç başladım, yoksa şu anda listede olabilirdim. Mevcut listede Wang Liqin diyorum. Aslında bu biraz da istek. Tekniğini çok beğendiğim, shakehand oynayan bir Çinli'nin şampiyon olması güzel olurdu.
ongun Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2009 wang liqin, yapsın jübilesini artık hkan şküre döndü. wang hao, çok şımardı. ne o havalar öyle? ma lin den muavin bile olmaz. tipsiz. ma long, antrenmanda iyi ama maçta oynayamıyor. genç tabi tecrübesiz daha. chen qi, şampiyon olmak ki. hao shuai den iyi samuray olur da masa tenisçi olmaz. ryu seung min, koreden adam çıkmaz. timo boll, kız arkadaşıyla gezmekten antrenmana çıkmaz oldu. bu gidişle top toplar ancak. chuan chih-yuan, kız tahtasıyla oynamakla olmaz bu işler. joo se hyuk, defans biryere kadar. takati yetmez. oh sang eun, kemal sunal benzerleri yarışmasında birinci olabilir. viladimir samsonov... şimdiii, samsonov deyince bi duracaksın. :gulumse: bir de ongun diye biri var. siz tanımazsınız daha yeni.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2009 Ben tamamen sevgi ve saygıdan Hao diyorum. Bu arada Ongun abi yine müthiş yazmışsın.
erenarik Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2009 Gönül isterki Joo se hyuk olsun ama ma long veya wang liqin götürür gibi
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2009 ben timo boll ün şampiyon olacagını düşünüyorum en son katıldıgı turnuvalardaki performansı ve başarıları ile bunu yapabilir sanırım... ankkette de çinlilerle başa baş götürüo gönlümde ondan yana avrupadan bir oyuncu olarak...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2009 Ya aslında çok zayıf bir ihtimal ama Toriola Segun denen piskopat afrikalının Dünya Şampiyonu olmasını çok isterim Piskopat dedim çünkü olağanüstü sayılar alıyor....
TURAN Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 Favori kesinlikle Wang Hao, onda şüphe yok, Süpriz ise henüz deneyimsiz olan Ma Long, bu şampiyonada şampiyon olarak büyük bir çıkış yakalayabilir. Diğerlerinin hiç şansı yok bence??? Haa unutmadan, Çin Genel Kurmay Başkanlığının görüşü de çok önemli tabi, şampiyonun çinli olacağı kesinleşirse Genel Kurmay Başkanı kimin şampiyon olmasını ister onu bilemiyorum, belki yine Ma Lin olsun der !!!!!!!!!
Guest Mekansız666 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 JOO Se Hyuk tabi bu temenni (o:
huorfefalas Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 Favori kesinlikle Wang Hao, onda şüphe yok, Süpriz ise henüz deneyimsiz olan Ma Long, bu şampiyonada şampiyon olarak büyük bir çıkış yakalayabilir. Diğerlerinin hiç şansı yok bence??? Haa unutmadan, Çin Genel Kurmay Başkanlığının görüşü de çok önemli tabi, şampiyonun çinli olacağı kesinleşirse Genel Kurmay Başkanı kimin şampiyon olmasını ister onu bilemiyorum, belki yine Ma Lin olsun der !!!!!!!!! Ehehe
cagan Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2009 kimden bahsediyorsun? Çin genelkurmay başkanı Liang Guanglie'den bahsediyor sanırım neyse ankete dönecek olursak ben oyumu Wang Hao'ya verdim..her ne kadar gönlüm Ma Lin desede..
Guest şafak behram Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2009 ma lin gibi gelio bu düşüşten 2009 şampiyonluğu ile çıkmak onun için harika bi fırsat ama ben de wang liqin olsun istiorum shakehand oynayan bi çinliye rastlamak gerçekten zor dünya şampiyonasında çünkü
zhd Emre Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2009 Ben de aynı nedenden dolayı Wanq Liqin olsun istiyorum. ... Evet Çin Genelkumay Başkanını demiştim. Onun dediğini yapmasalar noluyo? Çin değişmişti hani...
TTOY Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2009 İsteğim Joo se hyuk tan yana oyum da.
Bora Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2009 chuan 'ın yerine persson'u aldım listeye. hadi bakalım =)
Guest ktm Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2009 chuan 'ın yerine persson'u aldım listeye. hadi bakalım =) Benim Oh Sang'ımı ellemede kimi içeri alırsan al. ktm
Bora Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2009 Benim Oh Sang'ımı ellemede kimi içeri alırsan al. oy verileni elleyemiyoruz zaten =)
Guest ktm Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2009 oy verileni elleyemiyoruz zaten =) İyi yaptın da, kimdir abim bu Oh Sang ..!! Attık ama ya şunda yada bundayla oldu bu oy.. Hoş benle beraber 4 kişi daha atmış bir bildikleri vardır heralde... ktm
ongun Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2009 süpriz oynamışsın selim abi? tiyo mu aldın yoksam?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap