mtenisciselim Oluşturma zamanı: 10 Ocak, 2009 Oluşturma zamanı: 10 Ocak, 2009 slm abiler ben ikinci el sriver fx lastiklerime parafin uyguladım ama bir sorun oluştu lastikleri yapıştırıyorum yarım saat felan oynadıktan sonra lastikler tahtanın uç kısmından itibaren açılmaya başlıyor sanki lastiğin uç kısımlarına hiç solüsyon vurulmamış gibi buda çok sinirlendiriyor iki defa denedim ikisindede lastikler açıldı.Lastiklerin tahtadan taşan kısımlarından kaynaklandığını düşünerek fazlalıkları kestim.ama daha denemedim şimdi ne yapmalıyım. yorumlarınızı bekliyorum
Guest ktm Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 Yapıştırdıktan sonra üzerine ağırlık koyup bir müddet bekle, olur tahmin ediyorum. ktm
mtenisciselim Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 tahtayı sıfır zımpara ile zımparaladım birde kitapların altına koymuştum ama yinede açıldı solüsyonuda hem tahtaya hemde lastiğe bolca sürüyorum ama yinede açıldı
Guest ktm Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 tahtayı sıfır zımpara ile zımparaladım birde kitapların altına koymuştum ama yinede açıldı solüsyonuda hem tahtaya hemde lastiğe bolca sürüyorum ama yinede açıldı Biraz daha ağırlığı artırıp daha uzun bir süre üzerinde kalmasını dene gene olmazsa lastik inatçı çıktı demektir. Yapışkanını değiştirmen gerekecek sanırım. ktm
Hıcın Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 Lastiklerime 2 kez parafin uyguladım aynı sorunu bende yaşadım ( Yumuşak lastiğimde), bu durum parafin etkisinden dolayı lastiklerdeki tansiyondan oluşuyor. Parafini lastiğe sürdükten sonra benim gözlemim 60 saat sonra yapıştırmaya uygun hale geliyor, bu halde bile yanlardan açılma yapıyorsa bir 12 saat daha beklenmeli, 72 saatten sonra belirttiğiniz sıkıntıyı yaşamadım. Saygılar.
mtenisciselim Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 bu arda ben lastikteki solüsyonu temizledikten sonra parafin sürdüm
buyukdogu Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 bu arda ben lastikteki solüsyonu temizledikten sonra parafin sürdüm Hıcın arkadaşın dediği gibi ya en az 2-3 gün bekleyeceksiniz. Tek kat parafin sürseniz dahi en az 24 saat beklemek gerek. Ayrıca parafinlediğim bi lastiğe hiç solüsyon sürmeden direk yapıştırabiliyorum.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 Aynı sorun bende de olmuştu. 25 kg ağırlık koyarak 12 saat beklettim. Anca Yapıştı.
Mert Gürel Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 Çin lastiğinin hissini arttırmak için yumuşatmak istiyorum denemek için parafin sürmek istiyorum nerden teğmin ederim ve en fazla ne kadar sürerek ne kadar yumuşatabilirim.Bu işlemin hız,his ve spine etkisi nedir
buyukdogu Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 Çin lastiğinin hissini arttırmak için yumuşatmak istiyorum denemek için parafin sürmek istiyorum nerden teğmin ederim ve en fazla ne kadar sürerek ne kadar yumuşatabilirim.Bu işlemin hız,his ve spine etkisi nedir Sorunuzun cevabı niteliğinde daha önce bir yazı yazılmıştı. Forumda arama yaparsanız bulabilirsiniz.
huorfefalas Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 Bu konuda ayrıntılı bilgiler mevcut.
Mert Gürel Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Ben biraz aceleci davrandım galiba tek ama biraz kalın bir kat parafinin üzerinden 19 saat sonra yapıştırdım ama kenarları yapışma tahmini 5 kg ağırlık koydum 25 ten biraz çekiniyorum tahtaya zarar wermekten 15 saat civarı böyle beklesem sizce yeter mi ya da başka bir öneriniz var mı?
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Ben biraz aceleci davrandım galiba tek ama biraz kalın bir kat parafinin üzerinden 19 saat sonra yapıştırdım ama kenarları yapışma tahmini 5 kg ağırlık koydum 25 ten biraz çekiniyorum tahtaya zarar wermekten 15 saat civarı böyle beklesem sizce yeter mi ya da başka bir öneriniz var mı? Lastik çok kıvrılmadıysa kenardan açma ihtimali yoksa (ki tek katla olacağını sanmıyorum) zaten çok ağırlık koymaya gerek yok. Bunu şu kadar parafin için bu kadar ağırlık şeklinde zaten kimse söyleyemez, deneyip göreceksiniz. Normal yapıştırdığınızda kenarda kıvrılıp açıyorsa söküp tekrar yapıştırır üstüne de ağırlık koyarsınız. Pratik olun biraz :gulumse:
Mert Gürel Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Tek kat attım ama baya yedirdim ve çok sürdüm o katta ve baya rulo gibi olmuştu şimdi de deneyeceğim yapıştırmayı olmazsa gitti artık.
Recommended Posts