Guest Fulya Oluşturma zamanı: 18 Aralık, 2008 Oluşturma zamanı: 18 Aralık, 2008 arkadaşlar, 20-21 aralık ta ankara da altındağ da veteran maçları yapılıyor.güzel bir turnuva geçireceğimize inanıyorum.herkesi de turnuvaya bekliyoruz.
Burak86 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2008 22 yaşında veteran olunmadığı için ben oynayamaıyorum
Guest ktm Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2008 22 yaşında veteran olunmadığı için ben oynayamaıyorum Niye kızıyorsun ki, göndereyim nüfus kağıdımı git katıl,gerçi benim kafa kağıdını görüp burası veteranlar turnuvası dedik ihtiyarlar turnuvası değil de diyebilirler. ktm
Fahri Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2008 Katılım için önceden kayıt gerekiyormu? yoksa raketimi kınından çektim bende geldim mi diyoruz?
Fahri Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2008 Eğer kayıt alan arkadaş burayı okuyorsa Fahri SARILAR'ı da Listeye dahil ediversin lütfen.Selamlar...
Guest Fulya Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2008 Eğer kayıt alan arkadaş burayı okuyorsa Fahri SARILAR'ı da Listeye dahil ediversin lütfen.Selamlar... [/quote veteran turnuvalarında yaş sınırı 40 tır.yaş grupları kendi aralarında maç yapar.40-49, 50-59,....bazı özel turnuvalarda ise hazırlık grubu oynayabilir. bu da 30-39 yaştır.ankarada ki turnuvada da hazırlık grubu var. tabii ki fikstürün yapılabilmesi için önceden kayıt yapılması gerekiyor.(30 yaşın altındaysan kayıt olmuyor ama)
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 Arkadaşlar Anayurt gazetesinin haberini aynen veriyorum.Fotolarınıda koyacağım.Hepsi gelmedi daha Anayurttan. Veteranlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Ankara Altındağ Spor Salonu’nda yapıldı A.Cevat UĞRAŞ ANKARA (Anayurt) - Veteranlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Ankara’da yapıldı. Altındağ Spor Salonu’nda yapılan müsabakalara Ankara’nın yanı sıra İstanbul, Adana, Bursa, Elazığ olmak üzere toplam 135 sporcu katıldı. Ankara Masa Tenisi Derneği’nin organize ettiği turnuva Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Masa Tenisi İl Temsilciliği’nin katkı ve destekleri ile gerçekleştirilirken, Ankara Masa Tenisi Derneği Başkanı Yusuf Tuna, Altındağ Spor Salonu’nun yetersiz kaldığına dikkat çekerek, “Şampiyonaya katılım memnuniyet verici. Şampiyonaya katılan sporcu sayısı her geçen yıl artıyor. Masa Tenisi müsabakaları için kullanılan Altındağ Spor Salonu ihtiyacı karşılayamamakta. Şehir dışından gelen sporcularımız müsabakalarını hızlandırılmış bir şekilde yapmak durumunda kalıyorlar. Şampiyonaya katılan tüm sporcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Oldukça çekişmeli müsabakalar yaşadık. Dereceye giren arkadaşlarımızı da kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu. İki gün süren müsabakalar sonucunda kategorilerine göre dereceye girenler ise şöyle oldu: Bayanlar 1. Türkan Yolata 2. Fulya Diker 3. Melekber Karadeniz Çift Bayanlar 1. Neslihan Özcan-Türkan Yolata 2. Fulya Diker-Tülay Dündar 3. Melekber Karadeniz-Havva Çetinkaya 30-40 Yaş Erkekler 1. Pata Pirtskhalava 2. Tufan Yalçın 3. Koray Er 40-50 Yaş Erkekler 1. Ensari Acar 2. Zafer Yıldırım 3. Muhammet Mercan 50-59 Yaş Erkekler 1. Filiz Özçelik 2. Dursun Doğan 3. Kenan Atalay 60 Yaş Üstü Erkekler 1. Erman Bozkurt (İstanbul) 2. Nihat Zengin (Ankara) 3. Tarık Özkan (İstanbul) 60 Yaş Altı Çift Erkekler 1. Pata Pirtskhalava- Atila Aydın 2. Kenan Atalay-Diler Dinçer 3. Seyhan Candan-Korkut Baytas 60 Yaş Üstü Çift Erkekler 1. Tarık Özkan-Nihat Zengin (İstanbul-Ankara) 2. Erman Bozkurt-Abdullah Aydın (İstanbul) 3. Oğuz Manas-Orhan Bakkaloğlu (İstanbul) 3. Cahit Mutlu-Yılmaz Bilensoy (Ankara)
Burak86 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 İlk önce bu listede Aykut Dostoğlu (Aykut dede) yi göremediğim için üzüldüm. Bu turnuvada Altındağ spor salonunun bu tarz organizasyonlar için yetersiz olduğu göründü. Aslında şehir dışından gelen çoğu sporcu altındağ spor salonunda maç yapmaktan rahatsız gerek mekan olsun gerekse salonun imkansızlıklarından dolayı umarım masa tenisi için Ankarada özel bir salon yapılır ya da tahsis edilir.
lobianco Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 Haritanın sağ sayfasından sadece Elazığ katılmış, olay budur ya :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap