cagan Oluşturma zamanı: 4 Eylül, 2008 Oluşturma zamanı: 4 Eylül, 2008 malum ramazan geldi..e tabi insanlar oruçlu..aç susuz efor sarfetmek istemiyo fazla..hele de bu sıcak havalarda..ben antrenmanlara abartmamak koşuluyla devam edicem..diğer forum üyelerimiz bu konuda nası bi karar aldılar,ne şekilde davranıcaklar merak ettim..masa tenisine 1 ay aramı vereceksiniz, yoksa ''açlık susuzluk beni etkilemez,kaldığım yerden devam edicem'' diyenlerden misiniz? :B:
turushanovgu Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2008 aynen devam, hem ibadet hem spor, ama abartmamak şartıyla
Guest tendon Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2008 ben siparişimi erteledim ramazan münasabetiyle, bayrama elimde olacak şekilde verecegim siparişi(;
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2008 oruçlu oruçlu oynamaya devam... sonra iftar ardından teravih, ben sporcunun dayanıklı ve inançlısını severim :)
Enduro Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2008 Ben masatenisi oynarken çok su içen birisi olduğumdan ramazanda gündüz oynamayı düşünemiyorum bile. İftardan sonra oynuyorum, çok güzel oluyor...
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2008 İftardan sonra güzel oluyor :
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2008 1 ay ara ... belki sadece ikinci cumartesi günü ups ye turnuvaya .. :
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 Belki arada bir iftardan sonra.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 eskisi gibi aynen devam ( tek fark iftardan sonra olması ) ...
takefiree Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 susuzluk en buyuk sorunum.normal bir idman suresince 2 litre su iciyorum.caresi iftardan 2 saat once start...iftara kadar dayaniliyor ama son yarim saat kondusyon dusuyor.iftara yemege gerek yok.portakal suyu ,elma,avkado ,karpuz ve kavun.
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 susuzluk en buyuk sorunum.normal bir idman suresince 2 litre su iciyorum.caresi iftardan 2 saat once start...iftara kadar dayaniliyor ama son yarim saat kondusyon dusuyor.iftara yemege gerek yok.portakal suyu ,elma,avkado ,karpuz ve kavun. Abi herşeyin fazlası zarar o kadar meyve suyu içme yahuu... : Karnını benden başka sıvılarla doyuran biri bilmiyodum...(ama ben kola ile doyuruyorum o farklı ) Antermana devam... Ama kola içmeden olmazkii... : :
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 iftarda az yedikten sonra oynuyorum ama bol su içerek
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 Antermana devam... Ama kola içmeden olmazkii... : : Nasıl içiyorsun yahu benim bünye kaldırmaz antremanda kolayı. Senin mide bayağı sağlammış ::D::
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 Nasıl içiyorsun yahu benim bünye kaldırmaz antremanda kolayı. Senin mide bayağı sağlammış ::D:: Valla yakında orucu bile kolayla açacağım :
takefiree Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2008 Valla yakında orucu bile kolayla açacağım : genc oldugu icin hissetmiyor.mide henuz genc .kolayi ben de cok seviyorum ama sade icmiyorum.mumun oldugu kadar birsey yerken.bu da genelde et yemegi oluyor.o yastayken ben yemek ustune kunefe,ardindan puding ve ardindan yagda yumurta yerdim ;)
ararat1973 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2008 Gündüz oynamam, çok su kaybediyorum. İftardan sonrada oynayacak adam bulma sorunu var. Mecburen ramazandan sonraya kaldı.
ibrahima Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2008 Saat 17:30 gibi antrenmana başlıyorum 19:00-19:15 gibi bırakıp iftara gidiyorum. Böylece susuz geçen zamanı asgariye indiriyorum. Bu haftasonu yaptığım bir de haftaiçi iftar öncesi antrenman- iftar molası ve sonrası antrenman olarak deneyeceğim. Ramazanda oynama frekansı ister istemez düşüyor tabii.
Guest EkremSari Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2008 maalesef bursa grubu olarak ara veriyoruz. iftar gec oldugu icin pek uygun olmuyor.
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 ramazanın artık yaza denk gelmesi ve iftarın geç oluşu sebebiyle 1 ay ara
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 Mertcan senin kola olayında kendini sınırlaman gerektiğini düşünüyorum . çünkü bir kere bir arkadaş yapmıştı maçlarda ve hastanelik olmuştu.... Masa tenisine devam tabi :))
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 Ramzan sebebiyle bir ay ara, günler uzun iftar geç oluyor, ondan sonrada zaten oynanmaz.
Guest timo17 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 durmak yok masa tenisine devam ama iftardan sonra:):)
ibrahima Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 Ben elimden geldiğince bu sene devam edeceğim. İftar öncesi ve sonrası diye zamanı ikiye bölmeyi düşünüyorum. Susuzluk biraz endişelendiriyor. İdmanda bayılırsam haber veririm. Herkese hayırlı Ramazanlar.
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 durmak yok masa tenisine devam ama iftardan sonra:):) çağan işte bu arkadaşımız gelse gündüz de oynarım da ben gelmiyor onun için akşamları oynayacağız artık. Zaten çok bir oynayacak yerimiz yok ki.Ramazan ayı bize engel olmuyor. Zaten engel oynayaca,k bir yer olmamasında:):)
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2009 Mertcansenin kola olayında kendini sınırlaman gerektiğini düşünüyorum . çünkü bir kere bir arkadaş yapmıştı maçlarda ve hastanelik olmuştu.... Masa tenisine devam tabi :)) Samet sağolasın tavsiyen için Kolayı bıraktım : Arada sırada 100 yılda bir... Oda belki... :
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap