mbü Oluşturma zamanı: 22 Ağustos, 2008 Oluşturma zamanı: 22 Ağustos, 2008 ETTU CUP 1. TUR Fenerbahçe S.K. Masa Tenisi Bayan A Takımız 30-31 Ağustos 2008 tarihinde yapılacak olan AVRUPA MASA TENİSİ KUPASI (ETTU CUP ) 1. TUR MAÇLARI'NDA ev sahibi takım olarak 4 takımdan oluşan 5. grupta oynayacaktır. Grubumuzda ilk maçımızı 30 ağustos 2008 saat 14:00'da Hırvatistan temsilcisi STK “Bjelovar ile ikinci maçımızı aynı tarihte saat 19:00'da karadağ temsilcisi Buducnost” Podgorica ile üçüncü ve son maçımızı 31 ağustos 2008 saat 10:00'da hollanda temsilcisi Bonnema Westa takımıyla oynayacağız. Müsabakalar Kadıköy Caferağa Spor Salonun da oynanacaktır. Maçlarımız sırasında sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Babür ÜSTÜNDAĞ Koordinatör Antrenör Fenerbahçe Spor Kulübü Masa Tenisi Şubesi Tel: 0216-336 36 09
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 ETTU CUP 1. TUR Fenerbahçe S.K. Masa Tenisi Bayan A Takımız 30-31 Ağustos 2008 tarihinde yapılacak olan AVRUPA MASA TENİSİ KUPASI (ETTU CUP ) 1. TUR MAÇLARI'NDA ev sahibi takım olarak 4 takımdan oluşan 5. grupta oynayacaktır. Grubumuzda ilk maçımızı 30 ağustos 2008 saat 14:00'da Hırvatistan temsilcisi STK “Bjelovar ile ikinci maçımızı aynı tarihte saat 19:00'da karadağ temsilcisi Buducnost” Podgorica ile üçüncü ve son maçımızı 31 ağustos 2008 saat 10:00'da hollanda temsilcisi Bonnema Westa takımıyla oynayacağız. Müsabakalar Kadıköy Caferağa Spor Salonun da oynanacaktır. Maçlarımız sırasında sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Babür ÜSTÜNDAĞ Koordinatör Antrenör Fenerbahçe Spor Kulübü Masa Tenisi Şubesi Tel: 0216-336 36 09 Babür kardeşim tüm maçlarınızda canı gönülden başarılar diliyorum.Ankaradan gelip izleme şansım yok gibi.İşten güçten zaman bulamıyoruz böle şeylere.Senden güzel haberleri bekliyorum.Sonuçlarıda burada bilgilendirirsen sevinirim.Hoşçakal...
Bora Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 bir şeyi merak ediyorum.. 2 tane avrupa kupası var sanırsam. biri ECL (şampiyonlar ligi), diğeri de ETTU cup. fenerbahçe hem erkek hem bayanlarda lig şampiyonu oldu ama ECL e katıl(a)mıyor. bunun sebebi nedir ?
mbü Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Babür kardeşim tüm maçlarınızda canı gönülden başarılar diliyorum.Ankaradan gelip izleme şansım yok gibi.İşten güçten zaman bulamıyoruz böle şeylere.Senden güzel haberleri bekliyorum.Sonuçlarıda burada bilgilendirirsen sevinirim.Hoşçakal... tufan abi merhaba Maçlarımızın sonuçlarını ayrıntılı olarak buradan bildiricem, kulübümüzün resmi televizyonundan da naklen yayın yaptırma çabası içindeyiz böylece gelemeyen dostlar burdan takip edebilirler Ankara'ya selamlar sevgiler
mbü Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 bir şeyi merak ediyorum.. 2 tane avrupa kupası var sanırsam. biri ECL (şampiyonlar ligi), diğeri de ETTU cup. fenerbahçe hem erkek hem bayanlarda lig şampiyonu oldu ama ECL e katıl(a)mıyor. bunun sebebi nedir ? Bir adet Avrupa Kupası bir adette Şampiyonlar Ligi var. Şampiyonlar Ligine katılım şartlarının Türkiye şampiyonluklarıyla ilgisi yok.Avrupa Şampiyonlar Liginin maddi,tesis,teknik vb. zorunlu şartları var ayrıntıları resmi şampiyonlar ligi sitesinden öğrenebilirsiniz.
Bora Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Avrupa Şampiyonlar Liginin maddi,tesis,teknik vb. zorunlu şartları var. bilgiler için teşekkür ederim hocam. umarım fenerbahçe bir gün bu ihtiyaçları karşılayacak duruma gelir.
Guest şampiyon55 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 FB'ye bir GS taraftarı olarak başarılar diliyorum :B:
Guest Mekansız666 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Başarılar Babür abim (o:
Guest ktm Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 FB'ye bir GS taraftarı olarak başarılar diliyorum :B: Bende diliyorum. ktm
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap