huorfefalas Oluşturma zamanı: 21 Ağustos, 2008 Oluşturma zamanı: 21 Ağustos, 2008 Herkese merhabalar Uzun zamandır kafamda bir penhold tahta alma planım vardı ama amaaaan boşver bu yeter diye elimdeki shakehand tahta ile oynamaya çalışıyordum Ama shakehand ile biryere kadar olacağını anladım ve şimdide bir penhold tahta arıyorum Haliyle lastikte gerekiyor tabi Tavsiyelerinizi bekliyorum (tavsiye ettiğiniz ekipmanın fiyatını da söylerseniz çok şahane olur :gulumse: )
huorfefalas Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2008 Peki tsu hocam bu yasaka extra benim uzun süre işimi görürmü? Üstüne hangi lastikleri önerirsiniz? Birde dünyaca ünlü oyuncular hangi kombinasyonları kullanıyor acaba bi bilginiz varmı? Bi ara sitede öyle bi link verilmişti sanırım ama not etmediğim için kaybetmişim
huorfefalas Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2008 üzerine de 1.9 sriver fx (bilmediğim konulara ben böyle sazan gibi atlarım işte.) yok hocam estağfurullah(hatalıysam arayın) olur mu öyle şey :)
umur Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2008 way be bizim forumda da penhold war mıymış haberim yoktu walla
huorfefalas Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 way be bizim forumda da penhold war mıymış haberim yoktu walla tsubasa hocam çok süper bi penholder dı ama shakehand e döndü sanırım :gulumse:
huorfefalas Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Kararımı verdim Tahta:Yasaka Ma Lin Extra Offensive Forehand lastik: Skyline 2 Backhand:Bryce iruiru dan ürün sipariş edecek olan var mı acaba? beraber sipariş edersek daha ucuza gelecek sanırım
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Türkiyede penhold tahta satan bir yer var mı acaba? Penhold BH i başarabildikten sonra hevesim arttı ve bir penhold tahta almayı düşünmeye başladım
huorfefalas Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Hoşgeldin aramıza hocam şu anda ayarlama çalışıyorum eğer başarabilirsem türkiyeden fiyatı biraz daha fazla bile olsa penhold tahta alabileceğiz :)
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Türkiyede penhold tahta satan bir yer var mı acaba? Penhold BH i başarabildikten sonra hevesim arttı ve bir penhold tahta almayı düşünmeye başladım Hazerspor'da Waldner Dicon'un penhold saplısı var. Bu arada iruiru Ma Lin Extra Offensive satmıyor. Skyline'ı da oradan almak anlamsız olur.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Gerçekten süper yardımınız oldu size çok teşekkür ederim. Fiyatı da uygunmuş. Penhold oyunumu geliştirmek için süper tahta gerçekten. huorfefalas hangi firma ile konuşuyorsun acaba??
huorfefalas Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Hocam fast-spin e mail attım birkaç güne cevabını verirler sanırım
Guest ktm Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Shakehand tutuşu bitirdik şimdi sıra Penhold'a geldi.Buna şimdide lastik gerek yandı gülüm keten helva..Maksat muhabbet şansınız bol olsun aradığınızı bulursunuz inşallah.. ktm
huorfefalas Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Shakehand tutuşu bitirdik şimdi sıra Penhold'a geldi.Buna şimdide lastik gerek yandı gülüm keten helva..Maksat muhabbet şansınız bol olsun aradığınızı bulursunuz inşallah.. ktm Teşekkürler hocam :gulumse:
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Bana tek gereken şey tahta elimde 2 lastik boş duruyor onları da değerlendirmiş olurum hem de penhold raketim olur. Sonuçta masa tenisi bir hobi olduğu için herşey zevk meselesi az çok penhold stili biliyorum zaten bilmesem bile boşa harcanmış bir para olacağını düşünmüyorum.
huorfefalas Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 2 kombo oldu böylelikle tsubasa hocam İlki sizin önerdiğiniz gibi Tahta:Yasaka Extra Forehand:DHS Hurricane 3 Backhand:Yasaka Pryde İkincisi Tahta:Yasaka Ma Lin Extra Offensive Forehand lastik: DHS TG Skyline 2 Backhand:Bryce
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 huorfefalas sen bayağı süredir penhold oynuyorsun galiba. Bayağı hızlı kombiler yapmışsın
huorfefalas Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Hocam aslında tam penhold denilemez yani shakehand tahta ile ne kadar oynanabilirse o kadar oynuyorum işte :gulumse:
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Bu mütavaziliğe bu ekipmanlar uymamış sanki ilk penhold deneyimi için pahalı ve iddialı ekipmanlar seçmişsiniz. Ben ilk penhold tahtamı 46 liraya alacağım gelişince daha iyi bir tahta alırım artık
huorfefalas Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Valla hocam aslında söylediklerinizde tamamiyle haklısınız ama bu bende bir hastalık sanırsam kafam baya kalın olduğunu için her ustanın kendine göre ekipman al lafına uymayarak gidip imzamda yazılı olan kombinasyonu aldım :gulumse: Yani hocam bu ekipmanların bana kaybettireceği vaktin kendi seviyemde olan bir ekipmana göre kat be kat fazla olduğu aşikar.Ama söylediğim gibi işte benim zevkimde beni aşacak ekipmanlar alıp onlarla normalden daha çok çalışarak alışmaya çalışmaki, ama ne kadar doğru orası tartışılır tabii :gulumse:
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Zevk ve renk meselesi sonuçta orası yorum yapamayacağımız konular. Umarım çok problem çekmezsiniz yada çok problem olursa daha çok mu zevk alırsınız ?? Hangisi hoşunuza giderse umarım o olur :D
huorfefalas Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 :lol: Teşekkürler hocam inşallah sizin seçimiz de gönlünüze göre olur :gulumse:
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Kombilerimizi topladığımız zaman eğer istanbulda oturuyorsanız ups te buluşup bir penhold maçı yaparız artık. 1 saat önce masa tenisi oynadım arkadaşlarla penhold denedim bayağı gelişme göstermişim hele üst üste bh spin çekince bayağı bir havaya girdim. En az shakehand kadar oynadım penholdda da
huorfefalas Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 ah hocam keşke gelebilsem ama size tam 12 saat uzaklıktayım
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Belki bir fırsat olur ileride hem o zamana kadar iyice geliştirmiş oluruz
huorfefalas Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2008 İnşallah hocam seneye istanbul gezisi olacak sanırım gelirsem bi yerde oynayıp havamı aldıktan sonra hiç sayı alamamanın verdiği sinirle geri gitmek isterim :lol:
Recommended Posts