Enduro Oluşturma zamanı: 4 Ağustos, 2008 Oluşturma zamanı: 4 Ağustos, 2008 Merhaba arkadaşlar, Tibhar Rapid ve Rapid Soft lastiklerin sünger sertlikleri Sriver FX ile kıyaslandığında nasıldır? İkinci olarak Rapid ve Rapid Soft genel olarak Sriver FX ile kıyaslandığında nasıl lastiklerdir. Bizzat kullanmış olan arkadaşlar yorumlarını paylaşırlarsa memnun olurum. Teşekkürler.
Canberk Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 bende onu merak ettim ve fast spine sordum torpedo lastiğin sriver fx in yumusaklığında olduğunu sölediler fakat ondan biraz daha hızlıymıs rapid ve rapid soft pek yakın degilmis sriver fx e
ongun Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 bende onu merak ettim ve fast spine sordum torpedo lastiğin sriver fx in yumusaklığında olduğunu sölediler fakat ondan biraz daha hızlıymıs rapid ve rapid soft pek yakın degilmis sriver fx e Canberk sriver fx e yakın olan torpedo soft sanırım. Aşağıdaki linkten sünger sertliklerine bakabilirsiniz. http://www.timtts.be/Overzicht_Rubbers.pdf
Enduro Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 Link için teşekkürler Ongun. Sriver FX ve Samba NTec için 38 derece demiş ama Samba NTec Sriver FX ten çok daha yumuşak gelmişti bana.
ongun Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 markalar arası uyuşmazlıklar olabilir. her markayı kendi içinde değerlendirip kabaca bir fikir edinmek mümkün.
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 torpedo soft kullanıyorum sriver fx ilede oynadım sünger sertlikleri aynı gibi geldi bana torpedo soft sriverden biraz daha hızlı sriver fx masa başında çok az daha iyi masadan biraz daha uzaklaşında torpedo daha iyi diyebilirim benim lastiği sanırım nisan sonunda aldım kenarlardan ufak dökülmeler başladı ömür olarak sriver daha uzun ömürlü olabilir
Guest Aleniko Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 Merhaba arkadaşlar,Tibhar Rapid ve Rapid Soft lastiklerin sünger sertlikleri Sriver FX ile kıyaslandığında nasıldır? İkinci olarak Rapid ve Rapid Soft genel olarak Sriver FX ile kıyaslandığında nasıl lastiklerdir. Bizzat kullanmış olan arkadaşlar yorumlarını paylaşırlarsa memnun olurum. Teşekkürler. Selam ben FH Tibhar Rapid ve BH Sriver FX i aynı kombinasyonda kullanan biri olarak söylüyeyim Sriver FX in süngeri Tibhar Rapid e göre biraz daha sert, eğer ki düşünceniz düşünceniz bu iki lastik arasında ise FH de kesinlikle Tibhar Rapid i öneririm selamlar.
Enduro Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2008 Selam ben FH Tibhar Rapid ve BH Sriver FX i aynı kombinasyonda kullanan biri olarak söylüyeyim Sriver FX in süngeri Tibhar Rapid e göre biraz daha sert, eğer ki düşünceniz düşünceniz bu iki lastik arasında ise FH de kesinlikle Tibhar Rapid i öneririm selamlar. Sert süngerle oynayamıyorum, Samba NTec gibi çok yumuşak olması da hoşuma gitmiyor. Sriver FX'in sünger sertliği tam istediğim gibi. Dediğiniz gibiyse Rapid tercih etmek daha iyi olacak. Ek olarak iki lastiği karşılaştırmanızı rica etsem, genel olarak benzer karaktere sahip lastikler diyebilir miyiz? Teşekkürler.
Recommended Posts