Tufan Yalcin Oluşturma zamanı: 1 Ağustos, 2008 Oluşturma zamanı: 1 Ağustos, 2008 Arkadaşlar biraz önce üzülerek Saadettin arkadaşımın abisinin vefat ettiğini haber aldım.Allah rahmet eylesin.Saadettin başın sağolsun.
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 başın sağolsun sadettin abi. Allah sabır versin.
Bora Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 başın sağolsun sadettin abi. Allah sabır versin.
takefiree Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Arkadaşlar biraz önce üzülerek Saadettin arkadaşımın abisinin vefat ettiğini haber aldım.Allah rahmet eylesin.Saadettin başın sağolsun. basiniz sagolsun guzel abim.Allah rahmet eylesin,makami cennet olsun.dost,es ve yakinlarina Allah sabirlar versin.
mmustafa Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Arkadaşlar biraz önce üzülerek Saadettin arkadaşımın abisinin vefat ettiğini haber aldım.Allah rahmet eylesin.Saadettin başın sağolsun. Merhuma Allah'tan Rahmet, Sadettin abiye ve ailesine sabırlar diliyorum..
Canberk Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 başın sağolsun sadettin abi. Allah sabır versin.
Guest Mekansız666 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Merhuma Allah'tan rahmet Saadettin abi ve diğer yakınlarına da baş sağlığı ve sabır diliyiorum )o:
cagan Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 bende dün gece Selim abiden duydum kötü haberi..çok üzüldüm gerçekten..Başın saolsun Saadettin abi..
Guest Sevim Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Saadettin Bey, Başınız sağolsun, allah rahmet eylesin yakınlarınıza ve size sabır diliyorum.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Geriye bıraktıklarına sabır diliyorum,Allah rahmet eylesin,gittiği yerde mutlu olsun. Selim Girit
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Allah rahmet eylesin merhumla komşu olduğum için hergün görüyordum bir gün öncede kendisiyle uzn muhabbet ettik allahın emri işte ertesi gün vefat etti allah rahmet eylesin ailesine ve saadetin abiye sabır versin başın sağolsun saadettin abi
Ertan Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Saadettin başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 saadettin bey başınız sağolsun, allah sabır versin
Enduro Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.
erenarik Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Başın sağolsun Saadettin Abi
Saadettin Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Teşekkürler Arkadaşlarım ve Dostlarım... Böyle bir haberi sitede paylaşmak istemezdim ama benim dışımda bir şekilde gelişmiş... Bu sebeple taziye dileklerini ileten iletmeyen veya iletemeyen, duasını okuyan okumayan veya okuyamayan tüm herkesten Allah razı olsun. Allah geride kalan bizlere uzun ve güzel ömürler versin, başka acılar göstermesin. Ölümlerimizi gecinden, ele ayağa düşürmeden ve kimseye muhtaç bırakmadan nasip etsin... Doğumla ölüm arasındaki ince çizgiye "hayat" diyorsak; o zaman hayatlarımızı mutlulukla ve kimseyi kırmadan doldurmaya çalışalım. Zamanı gelipte bu dünyadan uzaklaştığımızda içimizde "keşke"lerin olmadığı güzel hayatlar hayat diliyorum. Umuyorum abimin "keşke"leri azdı. Allah bize de göçüşlerin güzelini nasip etsin...
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Saadettin bey başın sağolsun. Allah rahmet eylesin. Ne mutlu hazırlıklı göçenlere.
Lokman Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Saadettin Bey, Başınız sağolsun. Abinizin mekanı cennet olsun. Ailesine, yakınlarına ve dostlarına sabırlar diliyorum.
Champ Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Merhuma Allah'tan Rahmet diliyorum.Mekanı Cennet,toprağı bol olsun. Başın sağolsun Sadettin abi.Allah sabır versin. Yapabileceğimiz birşey olursa lütfen çekinme.
Hıcın Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Allah'ın rahmeti kahrına üstün kılınmıştır, başta merhum abiniz olmak üzere tüm sevdiklerimize ve sevdiklerinize Allah'ın rahmet etmesi duası ve ümidiyle, başınız sağolsun.
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Allah rahmet etsin geride kalanlara sabır versin
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Sadettin merhaba, Abinin vefatını şimdi yeni gördüm, çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, toprağı bol, mekanı cennet olsun. Allah sana ve ailesine sabır versin.
Pardus Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Başınız sağolsun Allah sabır versin
Çoppır Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Arkadaşlar biraz önce üzülerek Saadettin arkadaşımın abisinin vefat ettiğini haber aldım.Allah rahmet eylesin.Saadettin başın sağolsun. Saadettin başın sağolsun .Allah gani gani rahmet eylesin.Kalanlara sabırlar diliyorum ve acını paylaştığımını bilmeni istiyorum.Üzüntüm sonsuz.
Guest josephsteel Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2008 saadettin abi başınız sagolsun....birgün hepimiz ölecegiz Dün Geçti yarın var mı? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı?
Recommended Posts