Guest Nejdet Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Ağustos, 2008 Maci hangi kanalda izlediniz? Yari final ve final maclarinin gununu ve saatini bilen var mı acaba? Tesekkurler. Kusura bakma,yardim edemiyecegim.Zira benim buradaki yerel belçika tv si
Guest gazelle Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Ma Lin bu sefer birinci olabilir. Ma Lin yuzumu kara cikarmadi. :)) Tebrikler.
TURAN Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Yani sürpriz bir şey yok, her zamanki gibi yine ilk üç çinli, helal olsun başka ne denir ki? güreşte bizim ata sporumuz, 1 tane altın madalya alınca göklere çıkıyoruz..
Guest ktm Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ağustos, 2008 Yani sürpriz bir şey yok, her zamanki gibi yine ilk üç çinli, helal olsun başka ne denir ki? güreşte bizim ata sporumuz, 1 tane altın madalya alınca göklere çıkıyoruz.. Evet haklısın ata sporumuzdu ama atalarımız bize miras olarak bırakmadılar ondan bir türlü başarılı olamıyoruz,hoş bıraksalardıda pek farketmiyecekti ya.Bu ülkenin topraklarında ot bile bitmez hale getirdiler. Biz ne madalyasından bahsedeceğiz .Devşirmelerimiz vardı hoş onlarıda kendimize benzettik ya.Bu ülkeye devşirme bile olmak zor Allah onlarada kolaylık versin.. ktm
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2008 Bence Ma Lin şampiyon olur : .Hiç yanılmam...
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2008 Yani sürpriz bir şey yok, her zamanki gibi yine ilk üç çinli, helal olsun başka ne denir ki? güreşte bizim ata sporumuz, 1 tane altın madalya alınca göklere çıkıyoruz.. Masa tenisini avrupalılar icat etmiş diye biliyorum ama yine de çinlilere helal olsun
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap