Guest merve Oluşturma zamanı: 13 Temmuz, 2008 Oluşturma zamanı: 13 Temmuz, 2008 mrb herkese ben 3 yılldır masa tenısı oynuyrm ve nekadar ıstekılı oldugmu grmyrlar delı olcamm suan tatılde olmam lazmken ben masa tenısı kulubu arıyrm arkadaslar ltfn yardm edın oynaybılcek bıyer soyleyn bana masa tenıscı arkadaslarım hepsı tatılde bende oynuma devam etmek ıstyrm yardım cı olursanız cok sevınırm
Canberk Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2008 istanbuldaysan zeytinburnunda ups spor kulübü var avrupa yakasında anadolu yakasında fenerbahçe veteran derneği var güzel yerler arasında
Canberk Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2008 istanbuldaysanız zeytinburnunda ups spor kulübü var avrupa yakasında anadolu yakasında fenerbahçe veteran derneği var güzel yerler arasında
turushanovgu Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2008 nerede yaşıyorsun, yaşadığın yeri bilmeden kimse sana yardımcı olamaz
Guest merve Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2008 anadolu yakasındayım ama avrupa yakasıda olabılır fark etmez olsun da bıyerler
Guest merve Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2008 istanbuldaysanız zeytinburnunda ups spor kulübü var avrupa yakasında anadolu yakasında fenerbahçe veteran derneği var güzel yerler arasında hmm saol buyerlere bakıcam :)
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Temmuz, 2008 hmm saol buyerlere bakıcam :) Canberk'e katılıyorum... Bende UPS'de oynuyorum... Bekleriz...
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2008 anadolu yakasındayım ama avrupa yakasıda olabılır fark etmez olsun da bıyerler Merhaba, Ümraniye'ye yakında isen Haldun Alagaş Spor Salonu. Her akşam (haftaiçi) açık, haftasonları ise tam gün. Önceden geleceğini haber verirsen hemen hemen her seviyeden oyuncu bulabilirsin. Masa saati 3 YTL, en az 2 kişi gerekeceği için, saati 1.5 YTL oluyor.
Guest fbfurkan Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2008 Ümraniye Haldun Alagaş Spor Salonu oynamak için uygun bir yer. Tabi önce oynayacak birini bulman lazım... :gulumse:
Guest waffy Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2008 bende oynamayı seviyorum ve işyerimizde 2 tane masamız vede 3.sünü satın almış olduğum raketim olduğu halde ayda 1-2 defa oynuyorum...insan elindekinin kıymetini bilmiyor yada sahip olduğunuzda sizin için değeri azalıyor..
Guest merve Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 bende oynamayı seviyorum ve işyerimizde 2 tane masamız vede 3.sünü satın almış olduğum raketim olduğu halde ayda 1-2 defa oynuyorum...insan elindekinin kıymetini bilmiyor yada sahip olduğunuzda sizin için değeri azalıyor.. bugun bır ablayla bırsey konstm elımde ımkanı olan oynamaz ama ımkanı olmynda oynamak ıster.bnde masa olucak ve ben oynmımca acaba o masa hc bos dururmu merk edıyrm
Guest waffy Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2008 dün bunları yazdıktan sonra bugun iş çıkışı 3 saat oynadım ...
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2008 ups. bir başkadır havası saadettin abinin dediği gibi bu havayı tatmalı oradaki bütün
Guest merve Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2008 Ümraniye Haldun Alagaş Spor Salonu oynamak için uygun bir yer. Tabi önce oynayacak birini bulman lazım... :gulumse: oynayacak adam var sen onu dert etme
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Temmuz, 2008 malesef uazk oldugundan gelemiyoruz ama gelecem bir gün oraya inşalah
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap