Guest Butterfly Oluşturma zamanı: 24 Haziran, 2008 Oluşturma zamanı: 24 Haziran, 2008 Terfi liginde sergilediği performansla herkesi kendine hayran bırakan Yalonva'nın 1995 doğumlu minik sporcusu Hüseyin Yalova Belediye Sporu terfi liginde 7. yaptı. Her maçta 1. oyuncu olarak çıktı ve amasya'dan 2 maç aldı , ist.k.tenis spor da özkan'la çekişmeli bir maç yaptı 3-2 son seti de 11-9 kaybetti . muğlaspordaki eski süperlig oyuncusu ist'lu Özkan'ı 3-2 yendi , kırklareli belediyespor'dan 2 maç aldı , kırklareli ekibinin transferi eski süperlig oyuncusu bursalı osman'ı da 3-0 yendi. bursa büyükşehir belediyespordan ersin hocayla çok çekişmeli bir maç yaptı 3-2 kaybetti ve ardından o takımın 1. oyuncusu ist'dan eski solvay den sinan'ı 3-0 yendi. 7.lik 8.lik maçında konya ekibinden de 2 maç aldı , konyalı (lefke'de okuyan) muammer'i de 3-0 yenrek yalova belediyesporu 7. yaptı . Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü , oradaki kulüp yönetici ve sporcuları dahil olmak üzere minik Hüseyin herkesin hayranlığını kazanmıştır. Dileriz bu performansını federasyon yetikileri de farketmişlerdir...
Guest Kemal Balim Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 valla hakkını vermek lazım çok ii oynadı çocuk bravo yani bende hayretle izledim onu hatta karşılaşmasak bile dediğim oldu :
Burak86 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Merak etme kemal karşılaşsanız o seni 3-0 yenerdi onun için düşünmene gerek yok :
miva Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 gerçekten süper bir tekniği var inşallah elinden tutanlar olur da milli takıma böle oyuncular kazandırmak gerekir..
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Bundan bir kaç önce Hüseyin ile ilgili görüşlerimi forumda aktarmıştım. Elinden tutulursa çok iyi bir oyuncu olacak. Kendisini şimdiden tebrik ediyorum.
cagan Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 belkide Türkiye'de daha nice minik Hüseyinler vardı yetenekleri keşfedilsin,ellerinden tutulsunda biyerlere gelsinler diye bekleyen..bu çocukta onlardan biri..oda en fazla Türkiye'nin iyi bir masa tenisçisi olmakla yetinecek..hem niye seviniyosunuzki a dostlar çinden hazırını alıp getirmek varken kim uğraşsın bölelerini yetiştirmekle..
Guest ktm Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 Gelişmiş ülkeler 100-200 sene sonrasını düşünür yatırım yapar.Bizim ve benzer ülkeler günü kurtarmaya çalışır.Paramızla sporu başkalarına yaptırıyoruz.Bizde boğazda rakı balık .Sağlıklı bir toplumuz yani çok paramız varya.Sonuç sıfır bile değil.O bile bir değer. KtM
Guest Taylan Yenilmez Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 hüseyin gerçekten çok yetenekli ve hırslı bi oyuncu.bende onun bu oyununda bayram ali hocanın yanında birazda olsa emeği geçenlerden biriyim.onun bu zamana kadar ne kadar çaba harcadığını çok ii biliyorum.artık bu çocuğun emeğinin karşılığını versinler.federasyon böyle çocukların elinden tutmalı artık ayrıca hüseyinin takım arkadaşı özgünü de izlemenizi isterim.oda gelecek vaadeden oyunculardan biri...
Guest BackHand Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 Merhabalar Yorumları Okudum.. Dediğiniz Gibi Çok Hırslı Ve Yetenekli Oyuncu Fakat Terfi Liginde 3-5 Maç Aldığı Zaman Federasyon Bakmıyor.. Şimdi Burda Oyle Diyorsunuz Fakat Minikler Türkiye Şampiyonasında İbb Sporun Minik Oyuncusu Ahmet Öztürk , Hüseyini 4-0 lık Bir Skorla Yendi ve Finale Çıktı..Aslında Ahmet Özgüne Karşı Daha İyi Oynamıştı Fakat Şans Birazda Özgünden Yanaydı.. Hüseyinde 4.Olmuştu.Şimdide Ahmet Avrupaya Gitcek Diye Biliyorum. Hüseyin Eğer Seneye Dereceye Girerse "1.lik Yada 2.lik" Milli Takıma Girebilir..Seneye Herşey Belli Olcak:)
Bora Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2008 mehmet abi dernekte dediğini söyledi. ahmet daha iyiymiş. sanırım solak penhold oynayan arkadaş.
Guest Kemal Balim Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2008 benim borum sana yaeter kankaaa
turushanovgu Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2008 hüseyini ben de seyrettim ve gerçekten çok zevk aldım, tanınmak ve bol bol turnuvalara girerek tecrübe kazanmak çok önemli , benzer bir sporcuda rizede var tobb iöo sporcusu tayfun, o da süper yetenekli , hüseyinle benzer tarzda oyunu var, hocasının söylediği minik milli takım kampına çağırıldı fakat sonra ne oldu bilmiyorum,
Guest Mekansız666 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2008 Hocam Tayfun'a ne mi oldu,yalan oldu (o: Benim sporcumdur kendisi.. Ancak nedendir bilemiyorum bi bıkkınlık var ufaklıkta Geçen siz de gördünüz antrenmana geldiğinizde.. Artık ilgisini çekmiyor mu masa tenisi bilmiyorum ya da yaz olmasından mı kaynaklanıyor.. Hem okul sezonu başlıyor, bizler yokuz GökhanLa.. Recep Hocam kafasına vura vura oynatcaktır heralde onu kurtuluşu yok (o:
turushanovgu Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Ağustos, 2008 bence tatilden dolayıdır, eminim sezon başlayınca kendine gelecektir, şimdi buluğ çağında, kafası karman çorman :))), zamanla eski haline döner
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap