Misafir Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2005 Yazın açılacak masa tenisi yardımcı antrenörlük kursunu bana da haber verebilirseniz sevinirim.Ayrıca masa tenisi okullararası yıldızlar Türkiye şampiyonası bu yıl Isparta'da Mart ayının sonlarına doğru yapılacak.İl elemeleri Mart'ın 1'i ile 10'u arasında her ilde yapılacak. Tuncer slm arkadaşlar...burak samsun'a antrenörlük kursu açtıracağını söylüyordu ama büyük bir ihtimalle samsun olmayacak...burak'la beraberdik bugün..aldığımız bir habere göre bu yılki antrenörlük kursu bartın veya muğla'da olacakmış...kesin değil tabi...neyse kesinleşince yine konuşuruz bu konu üzerine...saygılar :B:
Guest Tuncer Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2005 Teşekkürler Erdem. Bu arada yıldızlar ilköğretim okulları arası maçlarının kesin tarihi okullara bildirildi.Her ilde 21-22 Mart'ta.
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Teşekkürler Erdem. Bu arada yıldızlar ilköğretim okulları arası maçlarının kesin tarihi okullara bildirildi.Her ilde 21-22 Mart'ta. ne demek tuncer bey..keşke samsun olsa da daha iyi bir haber verebilsek..burdan birkaç arkadaş hem hem bu işi bilip hem de belge almak isteyen.. :B:
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Ağustos, 2005 ben yaklaşık 2 sene önce ankarada açılan anternörlük kursuna gittim. belgemi de aldım. kayseride açılan kurs yardımcı antrenörlük kursu mu yoksa 1.kademenin devamı mıdır? çünkü biz ankarada bu kursu alırken hocalarımız bize bunun 1. kademe olduğunu söylemişlerdi.bilgilendirirseniz sevinirim...teşekkürler. Selam Yeşim.Kayserideki kurs biteli baya oldu : .Ancak üzülme buda 1.kademe idi.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap