Guest Yusuf Aydin Oluşturma zamanı: 8 Eylül, 2004 Oluşturma zamanı: 8 Eylül, 2004 bence pin pon topu.sizce?
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2004 yusuf neden ping pong topu?
Guest Boluktas Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2004 masa tenisi topu avrupa da iki ayri kavram var 1- eglence amaciyla yapilmasi => ping-pong 2- Yarisma amaciyla yapilmasi => table tennis = masa tenisi hicbir avrupa ulkesinde ping-pong federasyonu yok, her ulkede federasyon adi masa tenisi federasyonu olarak gecer. Asya ulkelerini bilmiyorum ama uluslararasi federasyon da masa tenisi federasyonudur. ama sen eglence amaciyla yapiyorsan , ping pong topu diyebilirsin :)
Guest Yusuf Aydin Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2004 ben ping pong topu demiyorum.pin pon topu diyorum.masa tenisi topu kulağa fazla hoş gelmiyor.gerçi Türkçe ama biz ping pongu yapmışız pin pon.(benim bildiğim kadarıyla)pin pon topu nun söylenişi daha kolay ve rahat.şunu da ekleyim ben masa tenisini tabiki eğlence olsun diye oynuyorum.yarışmalara katılsam bile bu sadece yarışmak için veya bir kupa almak için değil her şeyden önce kendimi tatmin etmem içindir.bilmiyorum siz hangi amaçla oynuyorsunuz? :gulumse:
Guest Boluktas Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2004 ben eglence olsun diye oynamiyorum, bireysel bir spor, kendimi tatmin icin oynuyorum, yarismalara katiliyorum, dogal olarak amacim kazanmak, profesyonel degilim, kupa veya madalya onemli degil, ama amacim kazanmak...
Guest CagdasUste Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2004 bende eğlence için oynuyorum ama girdiğim bi yarışmada şampiyon olmak isterim
Guest Social Distortion Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2004 bencede masa tenisi topu daha iyi.Ama söyleniş kolaylığı olarak çoğu kişi pin pon topu diyor.
Guest Ercins Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2004 PING PONG bence toplumsal anlamda da en kolayı ve kabul görmüs nitelikte olanı bu..Türkiyede masa tenisi sorunda süre gelen kullanım.
Guest Ercins Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2004 tsu bilader sen de bilardo sporunu küçümser gibi konuştun..ama eminim sen;iki topun fiziksel özellikleri farklı oldugu halde aynı ad ile telafuz edilmesinden yakınıyorsun değil mi??
bsg18 Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2011 Bir zamanlar bir tane maçta pin pon topuyla oynadım ve yenildim.Top (afedersiniz) iğrençti.Bİz eğer masa tenisi oynuyorsak masa tenisi topuyla oynamalıyız bence. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap