Muhammet Donatbayan Oluşturma zamanı: 2 Mayıs, 2008 Oluşturma zamanı: 2 Mayıs, 2008 Evet arkadaşlar forumdaki arkadaşlar ne tercih ediyor acaba.Ben avrupu tarzı tercih ediyorum çin lastikleri üst yüzeyi yapışkanlı ve alışması zor bence....
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 tabikide avrupa Evet benimde tercihim öyle bakalım diğer arkardaşlardan gelecek bilgiler neler??,
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Bazen avrupa bazen çin bazen ikisinin karışımı... Genel olarak kullandığınız ve maçlarda tercih ettiğiniz hangisi peki?
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Avr. lastiği kullanıyordum ama çin lastiğe geçicem bana daha uygun geldi spinli oynamayı seviyorum
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 arkadaşlar avrupa lastikler güzel ama çin lastikleri fiyatına göre performans olarak avrupa lastiklerinden iyi bence. tabi doğru olanını seçmeye bağlı. ben 729 geospin tacky kullanıyorum üst yüzeyi yapışkan bir lastik değil. avrupa lastiklerini andırıyor.
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 arkadaşlar avrupa lastikler güzel ama çin lastikleri fiyatına göre performans olarak avrupa lastiklerinden iyi bence. tabi doğru olanını seçmeye bağlı. ben 729 geospin tacky kullanıyorum üst yüzeyi yapışkan bir lastik değil. avrupa lastiklerini andırıyor. kullandığına göre doğrudurda tacky yapışkanlı demek değilmiydi öyle niye yazmışlar yanlışmı biliyorum yoksa
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Bende ikisini de kullanıyorum... Ama genelde avrupa çünkü shakehand oynuyorum ama içimdeki penhold sevgisini susturamadıgım için bazen(penhold tahtam yok) penhold oynuyorum; oynamaya çalışıyorum o zamanda çin lastiği kullanıyorum, yakın bi zamanda bi penhold tahta alıp o yönde ilerlemeye çalışacagım o zaman dengelerim heralde
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 tanju abi de denedi o da yapışkan olmadığını söyledi diğer çin lastikleri gibi. bu arada bana lastiği tavsiye eden tanu abime tekrar teşekkür ederim
Guest Tanju Cansever Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 tanju abi de denedi o da yapışkan olmadığını söyledi diğer çin lastikleri gibi. bu arada bana lastiği tavsiye eden tanu abime tekrar teşekkür ederim Gökhancım benim tavsiyemden memnun kaldığına gerçekten sevindim. Ama ben onları yapışkan yüzeyli sanıyordum. Bilmeden sana uygun bir kombinasyon önermişim demek ki. Çeşitli kaynaklardan okuduğuma göre bu lastiklerin üst yüzeyi yapışkan olması lazım. Senin aldıkların bayat ya da ne biliim kötü üretim falan olmasın. Geospin tacky kullanan diğer arkadaşlardan bu konuya bir açıklık getirmelerini rica ediyorum.
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Gökhancım benim tavsiyemden memnun kaldığına gerçekten sevindim. Ama ben onları yapışkan yüzeyli sanıyordum. Bilmeden sana uygun bir kombinasyon önermişim demek ki. Çeşitli kaynaklardan okuduğuma göre bu lastiklerin üst yüzeyi yapışkan olması lazım. Senin aldıkların bayat ya da ne biliim kötü üretim falan olmasın. Geospin tacky kullanan diğer arkadaşlardan bu konuya bir açıklık getirmelerini rica ediyorum. abi bu lastikler eskiyince tekrar bayatından bir çift arayacağım desene. :) ya da bol miktarda alıp bayatlamaya mı bırakayım ufak ufak
mmustafa Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Gökhancım benim tavsiyemden memnun kaldığına gerçekten sevindim. Ama ben onları yapışkan yüzeyli sanıyordum. Bilmeden sana uygun bir kombinasyon önermişim demek ki. Çeşitli kaynaklardan okuduğuma göre bu lastiklerin üst yüzeyi yapışkan olması lazım. Senin aldıkların bayat ya da ne biliim kötü üretim falan olmasın. Geospin tacky kullanan diğer arkadaşlardan bu konuya bir açıklık getirmelerini rica ediyorum. Merhaba Tanju abi, 2.2mm Geospin tacky kullanıyoruz, üst yüzeyi yapışkan ve gerçekten hafif bir lastik.
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 ya düşünüyorum da benim tackylerde bir sorun var kesin. :) ama ben bu sorunlu halini çok sevdim. atışı farklı diyen arkadaşların haklılık payı yüksek sanırım
Guest Tanju Cansever Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Merhaba Tanju abi, 2.2mm Geospin tacky kullanıyoruz, üst yüzeyi yapışkan ve gerçekten hafif bir lastik. Merhaba Mustafa, Bilgi için teşekkürler. Zaten yapışkan olmaması mümkün değil, düz Geospinler bile hafif yapışkan özellikte bildiğim kadarıyla. Kaldı ki "tacky" diye belirtilmiş bir Çin lastiğinin yapışkan çıkmaması hayret verici bir durum. Gökhan'ın lastiğini bize geldiklerinde inceledim, hiç yapışkan değil. Şaşırdım kaldım. Friendship lastikleri yapışkanlığıyla ünlüdür oysa. Ama bu lastikler Gökhan'ın oyununa uyumlu ise söylenecek başka bir şey yok tabi ki. Bana o lastikler Tackifire Special Soft lastiğini anımsattı. Güle güle kullan Gökhancım.
Guray Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 avrupa lastikleri her zaman tercihim. o kadar lastik denedim sriver fx'ten vazgeçemedim :
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 Merhaba Mustafa, Bilgi için teşekkürler. Zaten yapışkan olmaması mümkün değil, düz Geospinler bile hafif yapışkan özellikte bildiğim kadarıyla. Kaldı ki "tacky" diye belirtilmiş bir Çin lastiğinin yapışkan çıkmaması hayret verici bir durum. Gökhan'ın lastiğini bize geldiklerinde inceledim, hiç yapışkan değil. Şaşırdım kaldım. Friendship lastikleri yapışkanlığıyla ünlüdür oysa. Ama bu lastikler Gökhan'ın oyununa uyumlu ise söylenecek başka bir şey yok tabi ki. Bana o lastikler Tackifire Special Soft lastiğini anımsattı. Güle güle kullan Gökhancım. teşekkür ederim tanju abi
buyukdogu Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 - Geospin tacky kesinlikle daha spinli ve hafif ama sert süngerli (42) bir lastik. İkisini de kullandığım için LKT Pro xt lastiğinin klonlanmış hali diyebilirim.Zaten aynı firmanın farklı markaları. - Alman ve japon süngerli çin lastiklerini herzaman avrupa lastiklerine tercih ederim. Örneğin daha önce kullandığım ve yurtdışı bazı forumlarda okuduğum kadarıyla friendship higherIII(alman süngerli) ve joola air rosnet, Highpoint(esn üretimi) ve tibhar rookie d-tecs, focusIII ve sriver fx, fasterIII ve bryce bana sorarsanız birbirleri arasındaki tek farkları yarı yarıya daha ucuz olması. dawei saviga ve bryce (avustralyadaki forumlarda okumuştum.öyleki affordablett sitesinin sahibi bile "saviga is bryce clone" diyor)yani artık "similar to bryce" olurda "bryce clone" nasıl yaptılar helal.
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 Evet geo spin tacky i bizde denedik her çin lastiginde olduğu gibi yapışkanlı ama h3e ve bazı çin lastiklerine nazaran daha az yapışkanlı olduğu için bazı arkadaşlara avrupa tarzı lastikleri anımsatıyor.. İyi Günler..
turushanovgu Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 fiyat performans oranı ne kadar yüksek olursa olsun, avrupa-japon lastiklerinin yerini hiçbir çin lastiği alamaz, uzun süre çin lastiği de kullanan biri olarak verdiğim paraların hiçbirinin hakkını alamadım, fiyatı yüksek olsa da öncelikle japon sonra avrupa lastiği derim.
spin 33 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 Avrupa lastikleri, çin lastiklerini çok denedim ama bir türlü alışamadım. H.King Andro Cor SS
spin 33 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 Avrupa lastikleri, çin lastiklerini çok denedim ama bir türlü alışamadım. H.King Andro Cor SS
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2008 Avrupa lastikleri, çin lastiklerini çok denedim ama bir türlü alışamadım. H.King Andro Cor SS merak ettim H.King yazmışsın king mi kullanıyorsun??Eğer öyleyse tahta hakkında izlenimlerini öğrenebilirmiyim?
spin 33 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2008 Evet H.King kullanıyorum Dengeli hızlı ve (Bty karbonlara göre Schlager, Primorac) oldukça kontrollü bir tahta. .
Canberk Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2008 Evet H.King kullanıyorum Dengeli hızlı ve (Bty karbonlara göre Schlager, Primorac) oldukça kontrollü bir tahta. . carbon katmanlarının bulunmaması tamamı tahta raketi hızlı toplarda kontrollü yapıyor
spin 33 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2008 Ayrıca bu kadar ince (kafa kalınlığı 5,6 -5,7 mm) yapılı bir tahtanın bu kadar hızlı olması da bana şaşırtıcı geldi.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap