Guest Alihan ŞENGÜL Oluşturma zamanı: 27 Nisan, 2008 Oluşturma zamanı: 27 Nisan, 2008 En iyi yanınız hangisi? Spin,kesme vs. Bizimle paylaşırsanız seviniriz.
Guest koray172 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2008 Alihan bence senin en etkili yanın şut sana hiçbir zaman top kaldırmamam gerekiyor
Guest koray172 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2008 sizce benim en iyi yanım ne? ben defans mıyım hücum muyum?
Guest metehan Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2008 alihan bence iyi yanın yok : bu arada koray sen defanssın
Guest metehan Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2008 alihan şaka yaptım alınma şutun iyii
Matematik Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2008 benim yer yer parçalı bulutlu, bazen açık, bazen kapalı. yani tam olarak şu yanım çok iyidir diyemiyorum.ama bachand e kısa ve biraz havadan düşen topu çok sert bir şekilde karşı tarafın backhand ine vurabiliyorum. bu da en sevdiğim vuruşlardan bir tanesi. saygılar
Canberk Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 bnm şut kötü geliştirmeye çalışıyorum önce spin öğrendiğimden toplara spinli giriyorum ama yavaş yavaş azaldı bu etki
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2008 insanın iyi yanını söylemesi ne kadar doğru olur bilmem ama ben backhandimi seviyorum. :) backhand ve forehandden vuruş yönümün tersine bıraktığım toplar diyebilirim
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 Forhand spinlerim...
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 Bh spinlerim ve servislerim ayrıca topu ters yerlere atmayı severim (babamdan kalma bir adet)
bmw-316 coupe Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 backhand spin ayrıca savunma oynuyorum..
spin 33 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2008 FH Top Spin H.King Andro Rev.Cor SS
Guest Alihan ŞENGÜL Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2008 benimde kesme ve şutum iidir derler fakat ben daha kendime teşhis koyamadım:D
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2008 benim bloklarım iyi onu biliyorum başka iyi tarafım varmıdır bilmiyorum
ice_stream Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2008 benim bloklarım iyi onu biliyorum başka iyi tarafım varmıdır bilmiyorum bence en önemli özelliğin duruşun : maça başlamadan rakibi korkutmakta bir numara( bu maçın çıkışıda var der gibi bi duruş).... şaka bi yana gercekten ii blokların var. birde kilo ver,p hareketli olabilirsen beni bile yenersin :B:
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2008 bence en önemli özelliğin duruşun : maça başlamadan rakibi korkutmakta bir numara( bu maçın çıkışıda var der gibi bi duruş).... şaka bi yana gercekten ii blokların var. birde kilo ver,p hareketli olabilirsen beni bile yenersin :B: rektörlük turnuvasında zaten denk geleydin alacaktım ifadenide kurayı şanslı çekmişin ben gerçi 3. ye yenildim sende 2 olduydun ama olsun
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap