Jump to content
Masatenisi.org Forum

En Iyi Yanın Hangisi?

Guest Alihan ŞENGÜL

Recommended Posts

benim yer yer parçalı bulutlu, bazen açık, bazen kapalı. :lol: yani tam olarak şu yanım çok iyidir diyemiyorum.ama bachand e kısa ve biraz havadan düşen topu çok sert bir şekilde karşı tarafın backhand ine vurabiliyorum. bu da en sevdiğim vuruşlardan bir tanesi.

saygılar

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

benim bloklarım iyi onu biliyorum başka iyi tarafım varmıdır bilmiyorum

bence en önemli özelliğin duruşun :D: maça başlamadan rakibi korkutmakta bir numara( bu maçın çıkışıda var der gibi bi duruş)....

şaka bi yana gercekten ii blokların var. birde kilo ver,p hareketli olabilirsen beni bile yenersin :fildir: :B:

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

bence en önemli özelliğin duruşun :D: maça başlamadan rakibi korkutmakta bir numara( bu maçın çıkışıda var der gibi bi duruş)....

şaka bi yana gercekten ii blokların var. birde kilo ver,p hareketli olabilirsen beni bile yenersin :fildir: :B:

rektörlük turnuvasında zaten denk geleydin alacaktım ifadenide :P: kurayı şanslı çekmişin ben gerçi 3. ye yenildim sende 2 olduydun ama olsun

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 members

• Bu sayfayı inceleyen kayıtlı kullanıcı yok
  • Çevrimiçi Kullanıcılar   0 Üye, 0 Gizli, 330 Misafir (Tam liste)

• Şu anda bağlı kayıtlı kullanıcı bulunmuyor
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu sitede size daha iyi yardımcı olabilmek için çerezler kullanılır. Çerez ayarlarınızı buradan yapabilirsiniz, veya devam ederseniz çerez kullanımını kabul etmiş sayılırsınız..