huorfefalas Oluşturma zamanı: 18 Nisan, 2008 Oluşturma zamanı: 18 Nisan, 2008 merhaba sayın abilerim yazıma öncelikle herkesin turizm haftasını kutlayarak başlamak istiyorum elimde aşırı terleme sorunu var bunu önlemenin bir yolunu bilen varmı acaba aranızda?terlemenin rakete zarar vereceğini düşünüyorum ve bir çözüm bulmam lazım bilenler engin bilgileriyle benim gibi bilmeyen veya sormaya çekinen arkadaşları aydınlatırlarsa minnettar olacağım hepinize bol spinli,kesmeli günler
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2008 yanlış hatırlamıyorsam raketin sapını sarmak için overgrip olarak satıyorlar yada bant sarsanda olabilir tahminim doğal olarak terleme tahtaya zarar verecektir sap tarafından olduğundan çok olmaz ama uzun bir süreden sonra çürüme dediğimiz olay gerçekleşebilir
Guest CaNnNn Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2008 her sayıda elini filenin arkasına sil en mantıklısı bu bence
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2008 merhaba sayın abilerim yazıma öncelikle herkesin turizm haftasını kutlayarak başlamak istiyorum elimde aşırı terleme sorunu var bunu önlemenin bir yolunu bilen varmı acaba aranızda?terlemenin rakete zarar vereceğini düşünüyorum ve bir çözüm bulmam lazım bilenler engin bilgileriyle benim gibi bilmeyen veya sormaya çekinen arkadaşları aydınlatırlarsa minnettar olacağım hepinize bol spinli,kesmeli günler Raketi fazla sıkıyorsun. Bu hem elini terletir, hem de kol adelenin sertleşmesine neden olur. İyi çalışmalar
erenarik Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2008 Overgrip satılıyor ama raketi biraz ağırlaştırıyor sanırım..birazda tahta hissiyatını kaybediyor..denildiği gibi elini terledikçe masaya silmen en mantıklısı...
Guest koray172 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2008 benim de el terlemesi sorunum var.oyun bitince rakette iz bile bırakıyor.ama zaman geçtikçe alışınıyor
buyukdogu Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Eliniz terliyorsa tahta ile elinizin temasını engelleyin lateks eldiven giyin Pudralısını tavsiye ederim
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2008 onun yerine tahtaya lateks geçirin
Guest hıyarlıkızak Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2008 abi ne yaptın sen lateksi tahtaya geçirirsek nası vurucaz?
buyukdogu Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2008 Tahtanın sapı, avucumdaki terlemeden sonra yara yapıyordu. Sap kısmına sedef kaplattım, elim öncekine göre daha az terliyor ve avuç içi artık yara olmuyor. Sedef; dolmuşçuların direksiyon ve vites topuzlarına kaplattığı bir kaplama malzemesi.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2008 abi ne yaptın sen lateksi tahtaya geçirirsek nası vurucaz? Tahta derken sapı kastetmiştim
huorfefalas Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2008 abi ne yaptın sen lateksi tahtaya geçirirsek nası vurucaz? hmm iyi bir yönteme benziyor ne kadar patladı hocam
Pardus Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2008 merhaba sayın abilerim yazıma öncelikle herkesin turizm haftasını kutlayarak başlamak istiyorum elimde aşırı terleme sorunu var bunu önlemenin bir yolunu bilen varmı acaba aranızda?terlemenin rakete zarar vereceğini düşünüyorum ve bir çözüm bulmam lazım bilenler engin bilgileriyle benim gibi bilmeyen veya sormaya çekinen arkadaşları aydınlatırlarsa minnettar olacağım hepinize bol spinli,kesmeli günler sap kısmını yumuşak deriyle kapladım şimdi artık terleme yapmıyor, ayrıca rahat bir tutuş sağladı.saygılar
huorfefalas Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2008 sap kısmını yumuşak deriyle kapladım şimdi artık terleme yapmıyor, ayrıca rahat bir tutuş sağladı.saygılar peki bu yumuşak deriyi nerede kaplatabiliriz ve ne kadara mal olur?
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2008 sap kısmını yumuşak deriyle kapladım şimdi artık terleme yapmıyor, ayrıca rahat bir tutuş sağladı.saygılar Koku yapmasın bu deri kaplama
Pardus Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2008 peki bu yumuşak deriyi nerede kaplatabiliriz ve ne kadara mal olur? mobilya döşemecileri yada ayakkabı tamircileri yapabilir belki tam bilemiyorum sormak lazım, maliyeti fazla bişey tutmaz. Yada kendinizde yapabilirsiniz bir parça deri,makas,yapıştırıcı(bally) size yeterli olur. Fakat deri, sapı biraz kalınlaştırır,beğenmediğiniz,sökmek istediğiniz taktirde sap üzerinde yapıştırıcı kalıntıları kalır,bunları kazırken sapın orjinalliği bozulabilir ,ben kendi yaptığım tahtayı kapladığım için bir sorun olmuyor, ayrıca koku yapmıyor. selamlar
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap