ongun Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Çince'deki "cho" kelimesinin Türkçe karşılığı "kotoro"dur. Yani bir anlamı yoktur. Kimyada bir karbon, iki hidrojen, bir oksijen atomunun birleşmesiyle oluşan karbonhidrat molekülünün simgesine çok benzer. Ama hangi manyak sayı aldığında karbonhidrat diye bağırır bilmem.
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Çince'deki "cho" kelimesinin Türkçe karşılığı "kotoro"dur. Yani bir anlamı yoktur. Kimyada bir karbon, iki hidrojen, bir oksijen atomunun birleşmesiyle oluşan karbonhidrat molekülünün simgesine çok benzer. Ama hangi manyak sayı aldığında karbonhidrat diye bağırır bilmem. bugün fakülteye gidiyorum ilk sayıda diyecem :
Bora Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2008 Cho nun anlamını bilen var mı? Acaba çince bir kelime mi ? 'Ch-Oh' diyorlarmış. ingilizcesi 'come on' imiş. kreanga sayı alınca 'yassa' diyormuş. fransız oyuncular 'allez' dermiş. 'Jo' kelimesi çek dilinde 'çok iyi' demekmiş. böyle uzar gider..
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 Biz Türklerde en yaygın sayı sevinç sesi ne acaba?
ongun Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 Ben sayı alınca... İstiklal marşının okunması ve saygı duruşu Bir devlet büyüğümüzün bu sayının önemiyle ilgili açılış konuşması Federasyon başkanının konuşması İGS Müdürünün konuşması Ups deki Nurullah hocanın plaket verişi Bir ilkokul öğrencisinden masa tenisi şiiri TRT çocuk korosundan çeşitli marşlar Folklor gösterisi Türkiye'nin en yaşlı veteran oyuncusuyla söyleşi Kuva-i Milliye kostümlü çocukların temsili düşman kuvvetlerini ellerindeki tahtalarla kovalayıp denize dökmesi Yataktan yere yuvarlanış ve rüyanın sonu.
Bora Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 Biz Türklerde en yaygın sayı sevinç sesi ne acaba? işte bu!
Guest mkusbaz Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 ongun kardeşim bu güzel sohbeti aranızda geliştirip büyütmeniz çok hoşuma gitti. harikasınız (Cho meselesi)
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 Japonlar acayip bağırıyor. Adam resmen anlamsız* bir şekilde öğürüyor. *(belki japoncada bir anlamı vardır)
Guest BackHand Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2008 Ben İleri-Üst Dicektim Demedim.. Son 1 Ay İçinde Pro İşaretledğim İçin Pişman Olmiyacağım.. Antremanlar Son Gaz Devam.. Hedef Türkiye Şampiyonluğu Ups de Turnuvalara Gelenler Bilirler Beni.. Hani O Ufak Çocuk Varya o İşte:D İnşallah Ankarada ki 5.Forum Buluşmasınada Geleceğim.. Makaraya Alanlarda Olabilir ;)
Guest Hayrettin Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2008 Kime göre neye göre? Dünya standartlarına göre...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap