Misafir Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2004 valla ankaradan bende katılırım derdim ama kurumlar arası lig zaten yeterince yoruyo ama tufan abi varsa bende varım yencem seni abi
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2004 Muratcım beni zaten gözüne kestirmeyen yokki .Benim gibi vasat bir oyuncu yerine daha üst düzeydeki oyuncuları yenmeye bakın. :B:
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2004 :B: turnuva fikri bence çok iyi...daha önce yapılan izmir buluşması gibi bu yaz da bir tane yapılabilirse izmir'de orda yaparız turnuvamızı :B:
Guest Mesut Bal Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2004 selam arkadaşlar.ben mesut bal.bu turnuvanın bir an önce başlamasını istiyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum.umarım kısa sürede başlarız.herkeze iyi günler.
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2004 tufan abi bence bu konunun başlığı değişmeli yoksa yeni giren herkes benim gibi konu başlığına bakıp cevap yazıyo neyse sen iyisini bilirsin yap bişiyler :B:
Ertan Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2004 Anlaşıldığı kadarıyla yeni üyelerimiz daha önce ne yazılmış diye merak etmeden ve dolayısıyla önceki yazıları okumadan cevap gönderiyorlar. Ben bu konuyu kapatıyorum. Böylece okunabilir ama cevap yazılamaz duruma gelecek.
Recommended Posts