Misafir Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2004 çağdaş bana durum pek iç açıcı değil gibi geliyor ama hadi hayırlısı
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2004 çağdaş bana durum pek iç açıcı değil gibi geliyor ama hadi hayırlısı Nurdan durumun pek iç açıcı olmadığında haklısın.Bu lig hiçte kolay olmayacak.Normalde insanlar aynı şehirde beraber bir gün oynayalım dediklerinde ortak bir zaman bulmaları günlerce sürebiliyor.Ancak bunu her hafta en az bir kere buluşmaya getirmek bence çok zor olacak.Ama belirttiğim gibi madem bukadar azimlisin ben sana desteğe devam ediyorum.Hafta içi akşam saatlerinde hafta sonu ise belirlenen her saatte organizasyona hazırım.Bu katılım şimdilik yeterli değil.Ancak ümidini kırma.Bakarsın kısa sürede çok daha fazla katılım olur.
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2004 çağdaş bana durum pek iç açıcı değil gibi geliyor ama hadi hayırlısı ben de izmirden katılabilirim, bir buçuk ay burdayim, sonra istanbulda... izmirde hergün uygunum, saatte sorun degil. ayrica bi arkadasim da katılabilir buyuk ihtimalle. kolay gelsin.
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 5 Ağustos, 2004 Tufan Abi fikir SilentScream'e ait, ben de ona destek vermek için katıldım.. bu şekilde birbirimize destek vererek sayıyı arttırma yolu fena fikir değil.. desteğin için sağol! :gulumse: ben hala zor diye düşünüyorum, ve sana katılıyorum ama kaç kişi çıkacak onu da merak ettik. en azından hangi üye hangi şehirde ve ne kadar hevesli görebiliriz diye düşündük.
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2004 bir lig oluşturmak için en az kaç kişi lazım?
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2004 berkay İstanbul hafta sonları genelde tüm gün boşum
Misafir Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2004 mrb, izmirde forumun ileri gelenleriyle masatenisi.org ligini ele aldık ve mümkün olamayacağı kararına vardık o yüzden bu konuya burada bir nokta koyuyoruz. Tşk.
Misafir Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 14 Ağustos, 2004 ligi çok arzu eden biri olarak üzüldüm
Guest Mirles Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 15 Ağustos, 2004 istanbuldan katılabilirim . hafta sonrai zaman ayirmaya chalishirim .
Misafir Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2004 Mirles, Nurdan bu işin olamayacağına karar verildiğini yazmış sanırım okumadın..
Misafir Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 16 Ağustos, 2004 geno nurdan bu işi bitirmiş ama biri çıkıp dese slm ben dikiliden ve ya yakın civardan yazlığa gelmiş ben de oynamak istiyorum dese ve eklese 1. ligde .... takımında oynuyorum dese bence hiç fena olmaz
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Çağdaş seni anlıyorum ancak lig olunca bir haftalık tatile gelenlerle iş bitmiyor.Çok fazla katılım olacak ve periyodik olarak sürekliş maç yapılacak.Bu oldukça zor.Hele senin şartlarında imkansız.Zaten kaç kişisiniz ki.Büyük şehirlerden bile katılım bakacak olursan çok düşük.Bence Nurdan doğru karar vermiş.Bence şimdiden gelecek buluşmayı düşünmemiz lazım.Oraya tam bir katılım olursa buna gerek kalmaz.
Misafir Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 evt gelecek buluşmayı düşünmemiz lazım, ben de en ideali bu diye düşünüyorum..
Misafir Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Ağustos, 2004 tamam canım ben ligden bahsetmiyorum,sadece kim nerede oynamak istiyo onu öğrensek daha iyi olur diye düşündüm.
Serden Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2004 Arkadaşlar, nasıl olacak turnuvalar? Nasıl organize edileceK? selamlar.
Misafir Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2004 selam Serden turnuva yapabilecek kadar üye sayımız olmadığından turnuva yapılamayacak ok :gulumse:
Serden Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2004 Kötü. gerçi bunu organize etmekte baya zor olacaktı... bende dizimin iyileşmesini bekliyorum.tam iyileşince antremanlara başliicam...
Misafir Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2004 geçmiş olsun serden dizinde ne var?
Serden Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2004 Çok saol yaklaşık iki ay önce dizimi burktum masatenisi oynarken. MR falan çekildi menisküste zedelenme ödem v.s. vardı. çok zor iyileşiyor. hala oynayabilecek durumda diilim. arkadaşa USA dan raket+lastik ısmarlamıştım raket gelmeden 1-2 gün önce sakatlandım. yani iki aydır oynayamadıom daha hiç raketle...
Guest Social Distortion Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2004 Sakatlığına üzüldüm Serden geçmiş olsun.Bide tam yeni ekipmanın gelmeden olmuş oda kötü.Umarız en yakın zamanda iyileşirsin...
Guest Mustena Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2004 Ankara' dan iki kişi olarak katılabiliriz. Akşan 18.00 den sonra olabilir.
Serden Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 1 Aralık, 2004 Çok saol "social distortion"... dizim iyie gidiyo ama halen tam düzelmedi.
Guest Tamer Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2004 Burdur 'dan 5-6 kişi ile her zaman hazırız zaman mekan önemli değil
Guest Can Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2004 sevgili masatenisi.org üyeleri, masatenisi.org ligi yapmak gibi bir düşüncemiz var, yeterli üye sayısına ulaşılan illerde maçlar düzenlenecek. eger siz de masatenisi.org ligine destek vermek ve lige katılmak istiyorsanız, lütfen LİGE KATILMAK İSTEDİĞİNİZ İLİ VE MÜSAHİT OLABİLECEĞİNİZ GÜN VE SAATLARİ yazınız. herkesin katılımını ve konuyla ilgili görüşlerini bekliyoruz! üyelerin il ve müsahit olabileceği günler hariç belirtmek istediği şeyler olabilir düşüncesiyle bu konuyu anket başlığı altına açmadım. teşekkürler bizde bu turnuvaya katılırızçankırıdan 3 genç
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2004 Arkadaşlar konudaki yazıları tamamen okursanız bu turnuvadan vazgeçldiğini göreceksiniz.Nedenleride yazıyor.
Recommended Posts