Misafir Oluşturma zamanı: 29 Şubat, 2008 Oluşturma zamanı: 29 Şubat, 2008 butterfly primorac off- tahta üzerine sriver fx 2.1 mm alıyorum.bu ilk pro raketim olacak.ama neyle yapıştıracağım konusunda bilgi almak istiyorum.sürekli sök tak yapmak istemiyorum.bu yüzden glue sheet düşünüyorum ama onda da sökerken lastik süngerden ayrılabiliyomuş.ne yapayım?
Saadettin Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2008 Malzemelerini bana getir, ilk seferini birlikte yapalım. Daha sonra kendi kendine yapabilirsin.
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2008 Malzemelerini bana getir, ilk seferini birlikte yapalım. Daha sonra kendi kendine yapabilirsin. abi sorun yapıştırıp yapıştıramamak değil.videolardan falan öğrenirim.asıl sorun maliyetin fazla olması.yapıştırıcı fiyatları da az değil.
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2008 hazır forum kalabalıkken yorum yazarsanız sevinirim.galiba su bazlı yapıştırıcı kullanıcam. ne dersiniz?
Guest Tanju Cansever Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2008 hazır forum kalabalıkken yorum yazarsanız sevinirim.galiba su bazlı yapıştırıcı kullanıcam. ne dersiniz? Kesmek ve yapıştırmak konusunda hiç tecrüben yoksa bayaa zor oluyor. En iyisi aldığın yerden yapıştırıp göndermelerini istemen bence. Böylece hazır kesilmiş ve yapıştırılmış lastiklerin olur. Yanında bir kutu da 250 ml. fırçalı yapıştırıcı alırsan ilerde lastiklerini tekrar tekrar söküp yapıştırarak deneyim kazanırsın. Lastikler eskidiğinde tahtadan taşan kenarlarını maket bıçağı ile düzelterek kesme konusunu da öğrenmiş olursun.
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2008 Kesmek ve yapıştırmak konusunda hiç tecrüben yoksa bayaa zor oluyor. En iyisi aldığın yerden yapıştırıp göndermelerini istemen bence. Böylece hazır kesilmiş ve yapıştırılmış lastiklerin olur. Yanında bir kutu da 250 ml. fırçalı yapıştırıcı alırsan ilerde lastiklerini tekrar tekrar söküp yapıştırarak deneyim kazanırsın. Lastikler eskidiğinde tahtadan taşan kenarlarını maket bıçağı ile düzelterek kesme konusunu da öğrenmiş olursun. yorumunuz için çok saolun
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap