turushanovgu Oluşturma zamanı: 27 Şubat, 2008 Oluşturma zamanı: 27 Şubat, 2008 29/02/2008 tarihinde rize kapalı spor salonunda saat 14 de ferdi müsabakalar yapılacak. 8-9 mart 2008 tarihinde çayeli kapalı spor salonunda ferdi müsabakalr yapılacak. katılmak isteyen sporcuların dikkatine
miva Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2008 thenks.. emeğe saygı lütfen.. :gulumse:
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2008 29/02/2008 tarihinde rize kapalı spor salonunda saat 14 de ferdi müsabakalar yapılacak.8-9 mart 2008 tarihinde çayeli kapalı spor salonunda ferdi müsabakalr yapılacak. katılmak isteyen sporcuların dikkatine Merhaba Turushan bey, 8-9 mart tarihlerindeki turnuva 2 gün mü sürecek, saat kaçta başlar ve biter, katılım ücreti varmıdır, ayrıca ben trabzondan gelicem eğer zaman uyarsa, nasıl gelebilirim? tabi turnuva 2 gün sürerse biraz zor...
mtenisciselim Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2008 turushan abi ben de katılıcam cayelindeki turnuvaya isim önceden yazdırmak gerek mi
miva Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2008 gençler sıralaması şöle sonuçlandı; 1. Gürkan KARAHAN 2. Resul ŞARK 3. Mahmut DEMİRCİ 4. Yasin
turushanovgu Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2008 gençler sıralaması şöle sonuçlandı; 1. Gürkan KARAHAN 2. Resul ŞARK 3. Mahmut DEMİRCİ 4. Yasin gürkancım tebrikler, turnuvayı sonuna kadar izleyemedim, haftaya çayeli'de buluşmak dileğiyle
turushanovgu Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2008 Merhaba Turushan bey, 8-9 mart tarihlerindeki turnuva 2 gün mü sürecek, saat kaçta başlar ve biter, katılım ücreti varmıdır, ayrıca ben trabzondan gelicem eğer zaman uyarsa, nasıl gelebilirim? tabi turnuva 2 gün sürerse biraz zor... ömer bey özelden mesaj attım, ama diğer arkadaşlar için de bilgilendirme yapayım. turnuva cumartesi sabah başlayacak, katılıma göre gün sayısı değişebilir. çayeli kapalı spor salonunda yapılacak. 6 masa var. ben 1 gün süreceğini düşünüyorum, sen yine de gel, pazara sarksa bile en azından 3-4 maç yaparsın. para ödülü yok. ilk 4'e girenler madalya alacak. kulüp olarak tüm sporcularımız geliyor. güzel maçlar olacağına eminim
miva Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2008 gürkancım tebrikler, turnuvayı sonuna kadar izleyemedim, haftaya çayeli'de buluşmak dileğiyle sağol turushan abi evet seninde sölediğin gibi güzel maçlar olacağına inanıyorum önemli olan yarışmak zaten görüşmek dileğiyle iyi günler
turushanovgu Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2008 turushan abi ben de katılıcam cayelindeki turnuvaya isim önceden yazdırmak gerek mi selim sabah 9'da salonda ol, önceden kayıt gibi bir durum yok, gelen herkes adını yazdırıyor.
Guest mexicano666 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2008 gençler sıralaması şöle sonuçlandı; 1. Gürkan KARAHAN 2. Resul ŞARK 3. Mahmut DEMİRCİ 4. Yasin Gürkan kardasum şekLini de yapmış yokLuğumda (o: TebrikLer..
miva Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2008 Gürkan kardasum şekLini de yapmış yokLuğumda (o:TebrikLer.. sağol kardeşim sensiz sarmadı valla inşallah bidahaki turnuvalarda görüşmek dileğiyle iyi günler
Guest chuan Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2008 çayelindeki turnuvadada inş. 1. bn olcam
miva Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2008 çayelindeki turnuvadada inş. 1. bn olcam inşallah olursun arkim senin yanındayım başarılar arkim..
Guest emrebirinci Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2008 Bayağa bi katılım olacak gibi gözüküyor...Çekişmeli güzel maçlar olur inşallah....:)
turushanovgu Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2008 çayelindeki turnuvadada inş. 1. bn olcam sen kimsin arkadaşım, tanıyamadım
turushanovgu Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2008 çayelideki turnuva anladığım kadarıyla 08:30'da başlıyor. biraz sarkma olabilir. ama fazla geç kalmayın
mtenisciselim Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2008 herkes turnuva birinci olmak için gelir ama birinci bir tane olur
miva Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2008 napalım bizde sonuncu oluruz olsun ya önemli olan katılmak o havayı tenefüs etmek değilmi, ucunda para yok yani sporcuların iddalı olacağını sanmıyorum..
turushanovgu Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2008 gürkan iyiderede kadem abi var. tanıyormusun. orada eczacı. bugün telefonda tanıştık konuştuk. masa tenisi tutkunu birisiymiş. oynadınız mı onla hiç?
miva Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 gürkan iyiderede kadem abi var. tanıyormusun. orada eczacı. bugün telefonda tanıştık konuştuk. masa tenisi tutkunu birisiymiş. oynadınız mı onla hiç? hayır oynamadık hiç...!!! :B:
turushanovgu Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 cumartesi maç için söyledim. aksilik olmazsa gelecek, tanışırız artık orada
miva Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 cumartesi maç için söyledim. aksilik olmazsa gelecek, tanışırız artık orada tamm iyi olur ya hiç idmanlı değilim ama yarın emreyle bikez oynicam toparlamam gerekiyor kendimi.. :
turushanovgu Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 akşam takımla arhavide buluşuyoruz, müsait olursan gel. yine gündüz fındıklıdayım saat 4e kadar. uzak ama gelebilirsen gel yine de
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 Arkadaşlar turnuvanın saati hakkında 8,30 söylentisi doğrumu? biraz erken olmuyomu, kesin bir bilgisi olan varsa söylesin lütfen, akçaabattan gelicez ona göre yola çıkalım. Acil cevap bekliyorum
miva Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 Arkadaşlar turnuvanın saati hakkında 8,30 söylentisi doğrumu? biraz erken olmuyomu, kesin bir bilgisi olan varsa söylesin lütfen, akçaabattan gelicez ona göre yola çıkalım. Acil cevap bekliyorum arkadaşım saat 8:30 da kayıtlar yapılacak yinede gelmek istiyorsanız bilemem saat 9:00 da eşleşmeler yapılır yani
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap