Guest ccburak Oluşturma zamanı: 23 Şubat, 2008 Oluşturma zamanı: 23 Şubat, 2008 Merhabalar; İstanbul Avrupa Yakası'nda düzenlenen turnuvaları öğrenmek istiyorum.Ücretli ya da ücretsiz olması farketmez.Amatör bir oyuncu olarak turnuvalara katılmak istiyorum.İnternette araştırmama rağmen bulamadım.23 şubat 2008 den sonrası için söylerseniz sevinirim. teşekkürler
cagan Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2008 bu başlık altındaki tüm konuları incelersen yada arama kısmına turnuvalar yazarsan aradığın bilgilere ulaşabilirsin..orda avrupa ve asya yakasında düzenlenen tüm özel turnuvalarla ilgili bilgiler var..ne zaman düzenlendikleri nerde oldukları mevcut..
Çoppır Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2008 Merhabalar;İstanbul Avrupa Yakası'nda düzenlenen turnuvaları öğrenmek istiyorum.Ücretli ya da ücretsiz olması farketmez.Amatör bir oyuncu olarak turnuvalara katılmak istiyorum.İnternette araştırmama rağmen bulamadım.23 şubat 2008 den sonrası için söylerseniz sevinirim. teşekkürler ups spor salonu seyit nizam haluk ündeğer lisesi yanı her ayın ilk hafta sonu cumartesi... ve okmeydanı cemal kamacı spor kompleksi yanı ... bildiğim kadarıyla detaylı bilgileri ana sayfanın en alt turnuvalar bölümünden lalbilirsiniz... Selamlar
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Şubat, 2008 ups spor salonu seyit nizam haluk ündeğer lisesi yanı her ayın ilk hafta sonu cumartesi... ve okmeydanı cemal kamacı spor kompleksi yanı ... bildiğim kadarıyla detaylı bilgileri ana sayfanın en alt turnuvalar bölümünden lalbilirsiniz... Selamlar Serhat hocam ups deki turnuvalar her ay ın 2.cumartesi günü yapılıyordu acaba değiştimi? selamlar rövanşa hazır ol tabi 2.cumartesi ise
erdem çetintaş Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Şubat, 2008 yok mustafa abi serhat abi sürçi lisan etmiş olsa gerek 2. cumartesi günleri olacak:)
Guest ömer Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2008 bu spor salonunun telefon numarası varsa yazabilir misiniz?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap