Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2004 Dada'nın bu kadar basit biçimde sitemizi bırakacağına inanmıyorum.Hepimiz onu çok sevdik ve benim düşünceme göre sitemizi bu kadar kolay ve bizi üzerek terkedemez. .Yazıları ve yorumlarını özledim valla.
PingPongMan Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2005 Dadaaaaaaa, G5'i aldım, şimdi ne yapcaaaam? : : Ping the non-stop calling Dada Pong
Misafir Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2005 Ufuk abi mesaj atayım mı diğer forumdan ? ? Orda aktif gibi.. Eğer bu dada o dada ise :
PingPongMan Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2005 Ufuk abi mesaj atayım mı diğer forumdan ? ? Orda aktif gibi.. Eğer bu dada o dada ise : Geno, % 99 O'dur ama nasıl emin olabiliriz o mu diye acaba? oradaki profilinde isimi yazıyorsa bayaa yardımcı olur bize... eğer emin olursan şöyle yazabilirsin: "Dada, PingPongMan'in selamı var, G5 almış, şimdi ne yapacam diye soruyor sana" eğer bu da onu buraya getirmezse, o zaman yapacak birşey kalmamış demektir... Ping the trying to fish Dada Pong
Sonsuvari Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2005 dada askerliğini yapmışmıydı? Askerde felan olmasın. yoksa yazardı
PingPongMan Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2005 dada askerliğini yapmışmıydı? Askerde felan olmasın. yoksa yazardı öyle olsaydı, öbür foruma da yazamazdı, sanırım Ping
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap