Aydın Oluşturma zamanı: 18 Şubat, 2008 Oluşturma zamanı: 18 Şubat, 2008 Andro Blax OFF tahta Butterfly Tackiness Chop 2 Butterfly sriver fx lastikler beyler ben solagım.... forhand le cakar backhandle spin atarım.. kontrolde cok onemlidir Andro Blax OFF Speed: 92 Control: 92 Weight: - Plies: 96 Butterfly sriver fx Speed: 100 Spin: 80 Control: 84 Density: 33 Reglue Effect: High Butterfly Tackiness Chop II Speed: 75 Spin: 100 Control :100 Density: 41 Reglue Effect: Medium yorumlarınızı bekliyorum...
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 backhandle spin atarım arkadaşlar arkadaşın spinden kastı kesme vuruş yapmak ;)
Aydın Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 ya spin o ya ne kesmesi kardesim spin basbaya:D
Aydın Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 tackiness c en iyi spin 100 control 88 diyor... son kombinem şu Nittaku Survelian soft Carbon off - (japon yadangelme türkiyede yok=) ) Butterfly Tackiness Chop Butterfly sriver fx lastikler alıcam galiba 130 ytl ne dersiniz
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2008 tahtanın sıfır fiyatını bilsem yorum yapardım ama bilmiyorum
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2008 tahtanın sıfır fiyatını bilsem yorum yapardım ama bilmiyorum iruiru da tahtanın sıfırı yaklaşık 55 ytl falan
Aydın Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2008 TIBHAR Revolt off [b/H]Butterfly Tackfire C [F/H]Butterfly sriver fx son durum budur
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2008 arkadaşlar ben birkaç tane tahta ismi sölemek istiyorum.bu tahtaları kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse arkadaşa en uygun tahtayı bulabiliz stiga allround evolution butterfly andrzej grubba tibhar IV L light contact
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2008 grubba carbon olsun bence. ben de tanju abi de kullandık o tahtayı. her lastiğe uyum sağlayacak bir tahta
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2008 grubba carbon olsun bence. ben de tanju abi de kullandık o tahtayı. her lastiğe uyum sağlayacak bir tahta gökhan abi grubba carbon iyi de arkadaşa pahalı gelebilir.dikkat ettiysen yazdığım tahtaların fiyatları 50 ytl civarında
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2008 ben ona aynı özelliklerde başka bir tahta söyledim 40 liraya
Aydın Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2008 Butterfly Tackfire C Butterfly sriver fx TIBHAR Samsonov Techno-Power Contact son kombinem budur.tahta 2 yüzlü tam bana göre bi tarafı hız diğeri control
Saadettin Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2008 Tackifire C çok spinli bir lastik ancak rakipten gelen toplarda da bir o kadar spin yiyor ve oynayanı zor durumda bırakıyor. Benim sana tavsiyem Taskiness veya Tackifire Special Soft lastik olur. Ancak unutma ki; masa tenisini malzemeler değil, oyuncular oynuyor. Haliyle orta siklet ne alırsan al ama bol bol antrenman yap. Şu an içinde kalın süngerli ve çok hızlı atan lastikler yerine 1,7-1,9mm arası kalınlıktaki süngerli lastikleri tercih et. Bırak raket değil, bedenin oynasın...
Misafir Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2008 Tackifire C çok spinli bir lastik ancak rakipten gelen toplarda da bir o kadar spin yiyor ve oynayanı zor durumda bırakıyor. Benim sana tavsiyem Taskiness veya Tackifire Special Soft lastik olur. Ancak unutma ki; masa tenisini malzemeler değil, oyuncular oynuyor. Haliyle orta siklet ne alırsan al ama bol bol antrenman yap. Şu an içinde kalın süngerli ve çok hızlı atan lastikler yerine 1,7-1,9mm arası kalınlıktaki süngerli lastikleri tercih et. Bırak raket değil, bedenin oynasın... saadettin abi tamda aynısını ben dicektim.bide arkadaş off tahta alıcaktı.ben engelledim
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2008 aydın ben sana artık birşey demeyeceğim :) çok kararsızsın yaw
Aydın Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2008 bende bilmiyorum artık ne olucak bu işin sonu son durum şu nittaku Nittaku Survelian soft Carbon off [b/H]Butterfly Tackfire Soft [F/H]Butterfly sriver fx
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 hepimizin gözü aydın :)
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 ooo aydıncım hayırlı olsun.almışın demek tahtayı.hayırlı olsun.gökhan abininde dediği gibi hepimizin gözü aydın
Saadettin Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2008 evet... bende katılıyorum...
Aydın Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2008 Butterfly Tackifire soft ile Butterfly Tackiness-Chop u değiştiricem:D:D benim spin dediğim meğerse kesmeymiş:D
Saadettin Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2008 Butterfly Tackifire soft ile Butterfly Tackiness-Chop u değiştiricem.benim spin dediğim meğerse kesmeymiş Birazda bizim gibi eskiden bu yollardan geçmiş ve ders almış eski tecrübelerin bilgilerinden yararlansan daha iyi olur. En başta dediğimi öneriyi şimdi dinliyorsun...
Misafir Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2008 Birazda bizim gibi eskiden bu yollardan geçmiş ve ders almış eski tecrübelerin bilgilerinden yararlansan daha iyi olur. En başta dediğimi öneriyi şimdi dinliyorsun... yok abi bu çocuğun çok parası var.akıllanmicak.şimdide bryce fx e takmış kafayı.allah yolunu hayır etsin.ne diyim :
Aydın Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2008 yok abi bu çocuğun çok parası var.akıllanmicak.şimdide bryce fx e takmış kafayı.allah yolunu hayır etsin.ne diyim : param olduğundan degil paranın tamamını kendim biriktirdim.. dediğim gibi Butterfly Tackifire soft ile Butterfly Tackiness-Chop u değiştiricem Sriver fx ile de bryce fx degiştiricem o kadar:D
gökhanbayraktar Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2008 param olduğundan degil paranın tamamını kendim biriktirdim.. dediğim gibi Butterfly Tackifire soft ile Butterfly Tackiness-Chop u değiştiricem Sriver fx ile de bryce fx degiştiricem o kadar:D sonra da bryce fxi değiştireceksin bence. şimdiden söyleyeyim de
Recommended Posts