ahmet uyar Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2008 arkadalar öncelikle fenerbahçenin başarısına çok sevindik hepimiz. ancak ülkemizde bir ilki yaşatan takımın kendi kanalında bırakın banttan yayın yapmasını gece geç saatlerde ancak sadece maçın sonucunu bir iki dakika ile geçiştirmesini kınıyorum.bu ayıp sadece fbtv nin değil aynı zamanda trt nin de bence. çünkü trt 3 hergün yıllar öncesinin artistik patinaj, yada buzda dans, yada enki oyunları vereceğine böyle önemli bir maçı naklen yada banttan verebilirdi. ben burda federesyonun da tenbelliğini görüyorum. böyle bir maçı federosyon gerekli görğşmeler yaparak trt yada fbtv den yayınlanmasını sağlayabilirdi. arkadaşlar türkiye tarihinde bir ilk olacak böylesine önemli final maçını bütün masatenisi severlerin yaşamasını istiyor isek benim önerim başta federesyon olmak üzere fbtv ve trt ye e-mail bombardımanı yapalım. herkese selamlar
dent64 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2008 Bende Ahmet Uyar arkadaşımızın görüşüne katılıyorum. Türkiye tarihinde bir ilk olacak böylesine önemli final maçını bütün masatenisi severlerin seyredebilmesi ve o heyecanı yaşaması için özellikle trt ye e-mail bombardımanı yapalım. Lütfen bütün arkadaşlar bu eyleme katılsın. herkese selamlar.
spin 33 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Şubat, 2008 Arkadaşlar Fener maçının detaylı sonuçlarını (set-sayı) bilen var mı?
Guest Karakartal Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2008 Ahmet Uyar kardeşim herşeyi açıkca yazmış başka söze gerek yok...
miva Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2008 ahmet uyar arkadaşımın düşüncesindeyim inşallah yayınlarlar bölesine önemli bir finali türkiyede bir ilk ya FENERBAHÇE kulubünü canı gönülden kutluyorum..!!!!
Guest dawson lerry Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2008 Final maçından kimsenin haberi yok mu??
Guest dogancanu Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2008 fenerbahce final macini 0-3 kaybetti nisan ayinda yapilacak 2. etap macini full olarak gelelim aradaslar
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap