Saadettin Oluşturma zamanı: 8 Şubat, 2008 Oluşturma zamanı: 8 Şubat, 2008 Arkadaşlar şimdi arkadaşlarımı telefonla arayıp görüştüm ve... Fenerbahçe Ukrayna'daki maçı da 3-2 kazanarak finale adını yazdırdı... Bu sefer Bobo 2, Cem 1 galibiyet alarak bizi finale taşıdı. Bu maçta 3.adam olarak İrfan oynadı... Bize ilk kez bu başarının mutluluğunu yaşatan emeği geçen herkesi kutluyor, hepsini tek tek tebrik ediyorum... Uamrım buraya ŞAMPİYON diye yazmakta kısmet olur...
Guest dogancanu Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 bobo kim sloban mi? ins SAMPIYON olacagiz!!!
Ertan Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Süper bir sonuç. Aslında bayağı da korkuyordum bu maçtan. Rakibimiz aşağıdaki takımlardan birisi olacak. Kadrolara dikkatinizi çekerim! İlk maçı TTC RhönSprudel Fulda-Maberzell sahasında 3-2 kazandı. Bu akşam deplasmanda ounuyor. TTC RhönSprudel Fulda-Maberzell Waldner Persson Feng Angers Vaillante Sports (FRA) Wosik Lundquist Yang
Saadettin Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Daha geçen gün "bi Waldner kaldı tanışmadığım şansa bak.."diye yazmıştım sitede. inşallah onlar olurda tanışırız... Sanırım Semih Abiye çok iş düşecek... Tabii yaşlı kurtlar yine yendilerse...
serhat35 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Bu başarısından dolayı Fenerbahçe' yi, bir Galatasaraylı olarak, tüm kalbim ile yürekten kutluyorum. Bu başarının masa tenisinin önünü açmada çok önemli bir kilometre taşı olacağına ve bu sporun gelişmesine önemli bir ivme kazandıracağına inanıyorum. Bu sporu seven ve görnül veren herkesi, bu başarının duyurulması, iletişim organlarında yeterince yer alması, masa tenisinin öne çıkarılması konusunda göreve davet ediyorum...Habere yeterince ilgi gösterilmesi için, hiç bir şey yapmayacağını düşünen var ise en azından yazılı ve görsel basın organlarına mail gönderebilir..Talep oluşturulur ise başarı daha fazla medyada yer alacaktır..Selamlar..
Ertan Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Rakibin maç sonucu : E1-1 Lundquist - Feng 11:6 11:8 11:9 : : 3:0 E2-2 Wosik - Waldner 11:7 11:9 8:11 8:11 6:11 2:3 E3-3 Yang - Persson 13:15 11:9 9:11 8:11 1:3 E1-2 Lundquist - Waldner 11:7 11:7 11:8 : 3:0 E2-1 Wosik - Feng 11:5 11:5 14:12 : 3:0 Waldner ler 3-2 kaybettiler... Averajları da kötü. Waldner'i Seyredemiyeceğiz. Adresi : http://www.tischtennis.de/bundesliga/ettu_men/spielplan.php Ama güncellemiyorlar. 15 dakikada bir sonuç yazıyorlar.
AliGuller Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Ertan Abi son durum nedir? Maçı nerden takip ediyorsun? İnşallah Walderin takımı kazanır.
AliGuller Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 pardon linki görmemişim heyecandan olsa gerek
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Finale (14.-17.03.2008 und 11.-14.04.2008) yaziyor o verilen linkte arkadaslar istanbulda north donetsk le oynanan maci vermisti fb tv onu yakalamistim ama kaciriyorum genelde burada bi yerlere yazarsaniz saatini memnun olurum waldneri izlemek isterim acikcasi
Ertan Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 pardon linki görmemişim heyecandan olsa gerek Link yoktu sonradan ekledim. Set sonuçlarını da geldikçe hepsi aynı yerde olsun diye aynı mesaja ekliyorum.
AliGuller Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Waldnerin takımı gelemeyecek herhalde. Durum kötü son maç 2-0 yeniliyorlar İlk maçı waldnerler aldı. Bu durumda setleri mi sayacaklar
AliGuller Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Ertan Abi sonuç kesinleşti mi yani waldnerler gelmiyor mu?
Saadettin Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 tüh yaaa. diğer takımın oyucularıda çok iyiyimiş ve bileklerinin haklarıyla aldılar ama öyle bir efsaneyi ülkemizde izlemeyi çok isterdim. Yoksa diğer oyuncular sadece iyi... ama Waldner efsane... kaçırdık yine...
AliGuller Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Wosik'in eski Avrupa maçlarını izlemiştim. O kadar da iyi bir oyuncu değil bence. Bizim Cem onu yenecektir buna inanıyorum. İkisi de solak mutlaka birbirlerine ters geleceklerdir.
Ertan Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 İlk maçta Feng Wosik i 4, 5 ve 6 sayı vererek 3-0 yenmiş. Bu maçta da 3-0 yenildi. İlk maçın sonucuna bakıp rahat alır diyordum ama kazın ayağı öyle değilmiş.
Ertan Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Wosik'in eski Avrupa maçlarını izlemiştim. O kadar da iyi bir oyuncu değil bence. Bizim Cem onu yenecektir buna inanıyorum. İkisi de solak mutlaka birbirlerine ters geleceklerdir. İyi de Lundquist i ne yapacağız? Adam kamyon gibi ezdi geçti hepsini.
AliGuller Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Resmi sonuçlar açıklandı mı? Kesin gelmiyorlar mı şimdi. Hala inanamıyorum. Çok isterdim gelmelerini. Waldner'den imza alacaktım.
AliGuller Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2008 İyi de Lundquist i ne yapacağız? Adam kamyon gibi ezdi geçti hepsini. Abi işte orasını bilmiyorum. IBB'nin çinlisi olsaydı bu takımda Fener kupayı kaldırırdı. Bakalım herşey masada belli olur.
Ertan Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 Son dünya klasmanında : Lundqvist : 47. Wosic : 67. Feng Zhe : 70. Grujic : 78. Cem Zeng : 162 İrfan : 339. Güç dengesinde bayağı bir fark görünüyor. Ama sonuç olarak herşey masada belli olacak.
AliGuller Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 Son dünya klasmanında : Lundqvist : 47. Wosic : 67. Feng Zhe : 70. Grujic : 78. Cem (Cheng) Leng : Listede yok İrfan : 339. Güç dengesinde bayağı bir fark görünüyor. Ama sonuç olarak herşey masada belli olacak. Cem listeye girdi 150lerde
Ertan Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 Cem listeye girdi 150lerde FB Sitesinde Cem in soyadı Leng diye yazılmış. O yüzden listede bulamamıştım. İlk mesajı düzelttim.
Saadettin Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 hayırlısı diyelim... inşallah bu maçı bize izlettirenler, şampiyonluk coşkusunuda yaşatır. Açıkçası ben Donesk maçından daha az umutluydum ama şimdi herşey olur diyorum. En azından artık raket markalarında isimlerini gördüğümüz oyunculardan bazılarını ülkemizde maç yaparken seyredebileceğiz. Bunu bize yaşatacak olmaları bile onlar için alkşların en büyüğünü hakettiriyor..
Canberk Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2008 bende bugün duydum bir galatasaraylı olarak fener i tebrik ederim waldner i bekliyoruz Türkiye ye
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap