huorfefalas Oluşturma zamanı: 26 Ocak, 2008 Oluşturma zamanı: 26 Ocak, 2008 öncelikler merhabalar ben 15 yaşında bi kardeşiniz olarak bikaç yıldır amatör olarak masatenisiyle uğraşıyorum ve bu seneye kadar internette araştırma yapıp profesyonel bi rakete geçmek aklımın ucundan bile geçirmemiştim elimdeki dandik dunlop raketle idare ediyordum ama yeterli olmayacağına karar verdim ve sizden 150-200 ytl yi geçmeyecek biçimde raket tavsiyesi istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2008 öncelikler merhabalar ben 15 yaşında bi kardeşiniz olarak bikaç yıldır amatör olarak masatenisiyle uğraşıyorum ve bu seneye kadar internette araştırma yapıp profesyonel bi rakete geçmek aklımın ucundan bile geçirmemiştim elimdeki dandik dunlop raketle idare ediyordum ama yeterli olmayacağına karar verdim ve sizden 150-200 ytl yi geçmeyecek biçimde raket tavsiyesi istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler Bu şekilde kimse sana bir raket tavsiye edemez. Çok çeşitli tahta ve lastik var. Pahalı ürünler daha iyidir diye bir şey söz konusu olamaz. Senin oyun tarzını görmeli, aynı zamanda kas yapına ve karekterine göre tahta ve lastikler belirlenmeli. Sana tavsiyen önce kendine bir antrenör bul ve onun önerisine göre bir raket edin. İyi çalışmalar
huorfefalas Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2008 tahta olarak CARBON OFF Reflex – Fitter lastik olarakta butterfly sriver fx almayı düşünüyorum sizce iyimidir acaba? şimdiden teşekkürler
mmustafa Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2008 tahta olarak CARBON OFF Reflex ? Fitter lastik olarakta butterfly sriver fx almayı düşünüyorum sizce iyimidir acaba? şimdiden teşekkürler Sayın huorfefalas; Birincisi, Remzi hocam sizin için çok önemli şeyler söylemiş. Remzi hocamın söylediklerini dikkate alacağınızı umuyorum. İkincisi, sizin gibi yeni kombinasyon yapacak arakadaşların başlangıç için Carbon tahtalardan uzak durması gerekiyor.. Bir antrenör veya çalıştırıcın varsa sana lazım olacak sana uyacak ekipmanı o bizden iyi bilir.. Eğer bir çalıştırcın yoksa ilk iş olarak bir çalıştırıcı bulman ve onun nezaretinde çalışman gerekiyor.Bu şekilde davranman ekipman almandan daha önemlidir.
huorfefalas Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2008 Sayın huorfefalas;Birincisi, Remzi hocam sizin için çok önemli şeyler söylemiş. Remzi hocamın söylediklerini dikkate alacağınızı umuyorum. İkincisi, sizin gibi yeni kombinasyon yapacak arakadaşların başlangıç için Carbon tahtalardan uzak durması gerekiyor.. Bir antrenör veya çalıştırıcın varsa sana lazım olacak sana uyacak ekipmanı o bizden iyi bilir.. Eğer bir çalıştırcın yoksa ilk iş olarak bir çalıştırıcı bulman ve onun nezaretinde çalışman gerekiyor.Bu şekilde davranman ekipman almandan daha önemlidir. haklısın mustafa abi ıspartada bildiğiniz iyi bir antrenör varmı acaba?
mmustafa Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2008 haklısın mustafa abi ıspartada bildiğiniz iyi bir antrenör varmı acaba? Ispartada antrenörlük yapan kimseyi tanımıyorum ama elbet birileri vardır.. Oynayacak Yer / Partner Arayanlar kısmında bir yazınız var. Oraya birdaha bir yazı yazarsanız en azından oynayan birlerini yada antrenörlük yapan birilerine ulaşabilirsiniz.. Kolay gelsin Görüşürüz.
mmustafa Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2008 Ispartada antrenörlük yapan kimseyi tanımıyorum ama elbet birileri vardır.. Oynayacak Yer / Partner Arayanlar kısmında bir yazınız var. Oraya birdaha bir yazı yazarsanız en azından oynayan birlerini yada antrenörlük yapan birilerine ulaşabilirsiniz.. Kolay gelsin Görüşürüz. Isparta Masa Tenisi İl temsilcisi Ramazan GÜLBUDAK - Beden Eğitimi Öğretmeni , Eğer bu kişiye ulaşabilirsen, eminim ki size yardımı olacaktır..
Recommended Posts