Emre İmamoğlu Oluşturma zamanı: 29 Temmuz, 2007 Oluşturma zamanı: 29 Temmuz, 2007 Valla eksik bıraktığım bir seçenek var mıdır diye düşünüyorum, varsa belirtin lütfen..
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2007 FH + BH Avrupa/Japon karakterinde AYNI düz ofansif lastik bh ve fh icin farkli markalarin offasive lastiklerini ekleyebilirsin. (eger ayni dan kastin ayni marka ve kalinlikta lastikler ise)
Guest Tanju Cansever Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2007 Genellikle iki yüze de aynı lastiği takarım. Hatta 30 sene önce çift taraf kırmızı idi...:))
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2007 FH + BH Avrupa/Japon karakterinde AYNI düz ofansif lastik bh ve fh icin farkli markalarin offasive lastiklerini ekleyebilirsin. (eger ayni dan kastin ayni marka ve kalinlikta lastikler ise) Ozan'cım sanırım 3 numaralı şık senin işini görüyor. Marka bağımsız bh veya fh'in daha kontrollü olduğu. Mutlaka daha ince sünger olması gerekmiyor.
Misafir Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2007 Ozan'cım sanırım 3 numaralı şık senin işini görüyor. Marka bağımsız bh veya fh'in daha kontrollü olduğu. Mutlaka daha ince sünger olması gerekmiyor. tskkuler :)
gazanfer yavuz Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 31 Temmuz, 2007 Valla eksik bıraktığım bir seçenek var mıdır diye düşünüyorum, varsa belirtin lütfen.. Bh. tarafında tırtık kullanan arkadaşlar şu anda önde gidiyor gibiyiz???? Kullandığımız tırtık lastikler ve diğerleri hakkında yeni bir konu başlığı altında bilgi alışverişinde bulunsak iyi olmazmı?Yazılarınızı bekliyorum.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2007 Bh. tarafında tırtık kullanan arkadaşlar şu anda önde gidiyor gibiyiz????Kullandığımız tırtık lastikler ve diğerleri hakkında yeni bir konu başlığı altında bilgi alışverişinde bulunsak iyi olmazmı?Yazılarınızı bekliyorum. Evet ben de bu kadar tırtıkçı olduğunu tahmin etmiyordum. Hazır raketlerle çocukken oynamışlık dışında adam gibi tırtık hiç kullanmadım. Açın bir başlık okuyalım :)
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2007 joo see hyuk tirtikli lastik mi kullaniyor acaba...
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2007 joo see hyuk tirtikli lastik mi kullaniyor acaba... Evet. BH Feint veya TSP Curl idi galiba. Hangisi hatırlayamadım. FH Tackiness Drive.
erenarik Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Ağustos, 2007 Evet. BH Feint veya TSP Curl idi galiba. Hangisi hatırlayamadım. FH Tackiness Drive. Joo hocamızın kombinasyonu Tahta-Butterfly joo se hyuk blade Fh-1.9mm Tackifire Drive Bh-1.5mm long-pip Feint Long 2 Şimdilik bildiğim kadarıyla ;)
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2007 Joo hocamızın kombinasyonu Tahta-Butterfly joo se hyuk blade Fh-1.9mm Tackifire Drive Bh-1.5mm long-pip Feint Long 2 Şimdilik bildiğim kadarıyla ;) bende hata mi yaptim bilmiyorum ama fh icin 1.7 bh icin 1.5 sriver fx aldim. sizce cok mu ince?
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Ağustos, 2007 bende hata mi yaptim bilmiyorum ama fh icin 1.7 bh icin 1.5 sriver fx aldim. sizce cok mu ince? oyununa bak ozan.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap