Misafir Oluşturma zamanı: 30 Haziran, 2007 Oluşturma zamanı: 30 Haziran, 2007 Abilerim ya raketin sapı serce parmağımın altnı nasır yaptı ve 1 saat oynadıktan sonra inanılmaz acıyo eski tahtama grip sarıyodum acıtmıyodu ama hem raketi ağırlarştırıyo hemde hissini azaltıyo.Bildiğin bi yöntem var mı bu sorunu çözmek için? Selmalar horny07
Ertan Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2007 Kağıt zımpara ile düzeltebilirsiniz. Önce kalın zımpara ile vuran yerleri düzeltin. Sonra da ince zımpara pürüzsüz hale getirin.
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2007 eğe zımpara 2lisiyle çok kolay bir şekilde halledersin biraz üzerinde uğraş lastikleri sök tahtayı oynarmış gibi tut neresi acıtıyo keşfet ve oralara fazla bastırmadan balık sırtı eğe düz eğe ve zımparalar ile oynama yap ama yine yapamadıysan bana cepten ulaşabilrisin ben sana yardımcı olurum KEMAL BALIM Cep: 0 543 271 22 67
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2007 Bu senin masa tenisi sporcusu olarak yaptığın hatalardan biri. Raketin sapını çok fazla sıkıyorsun. Ben talebelerime raketin sapını raket yere düşmeyecek şekilde tutmalarını öğretiyorum. Raketin sapını ne kadar fazla sıkarsan kol adelen o kadar çok sertleşir. Topu rakette hissetmekte zorlanırsın. Spinlere blok yapamazsın. Çabuk yorulursun. Elinin içinde nasırlar oluşur. Hatta bir çok iyi oyuncu sayı aralarında raketi elinin içinde çevirirler. İyi oyuncular servis atarken raket tutuşlarını değiştirerek atarlar. İki tarafı farklı lastikle oynayan oyuncular karşı tarafı yanıltmak amaçıyla oyun içinde raketi ters çevirirler. Sana tavsiyem bir veya iki antreman raketi yanlız baş ve işaret parmaklarınla tutarak oyna sonrada raketin sapını mümkün olduğu kadar sıkmamaya gayret et. Oyununun ilerlediğini göreceksin. İyi çalışmalar
Guest semihh1 Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2007 Donic bu nedenle Dotec tahtaları üretti. Detaylı bilgi sitede var. http://www.hazerspor.com
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2007 Önerileriniz için teşekkürler remzi abinin dediği gibi raketi sıkmamaya çalışıcam raketi zımparalamanın geri dönüşü yok riske girmek istemiyorum
Guest fbfurkan Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2007 Dotec'den bende var ve çok memnunum. Çok güzel bir raket. Tavsiye ederim.
Misafir Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2007 bendede aynı sorun vardı.2 sene once Acıtan yerini bi güzel zımparaladım şimdi elime çok güzel oturuyor ve artık acıtmıyor.raketin sekli bozulur diye kaygılanma bence dikkatli yaparsan bişe olmaz.Onemli olan En rahat sekilde oynayabilmendir bence.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap