Baskilli Oluşturma zamanı: dün saat 07:42 Oluşturma zamanı: dün saat 07:42 Combo raket nasıl toplanır, hangi malzemeleri almalıyım? 1,5 senedir oynuyorum. Şu ana kadar hazır raketlerle idare ettim. Combo raket nasıl toplanır ve gerekli malzemeler nelerdir bilmiyorum. Beni aydınlatırsanız müteşekkir olurum.. 1
OğuzOrçun-TableTenis Gönderim Zamanı: 10 saat önce Gönderim Zamanı: 10 saat önce Sevgili dostum kombo raket toplamak istiyorsanız iki temel sual sizi karşılıyo birincisi her parçayı teker toplamak mı istiyorsunuz? cevabınız evet ise size Yinhe N-11S blade ve merkür lastikleri olabilir veya tam bir spin canavarı olan C53 rasanger lastiği diğer bi seçenek donic A1 lastiği. İkinci sual doğrudan hazır kombo raket paketleriyle ilgileniyor musunuz ? Cevabınız evet ise sizi şu siteye yönlendirebilirim lütfen sonuçtan bana haber edebilir mısınız? Güle güle https://www.masatenisi.com/PRO-COMBOLAR?gad_source=1&gad_campaignid=58640789&gbraid=0AAAAAD867LPFQeo4q1llffEr3gST3paIr&gclid=Cj0KCQjwguLSBhDLARIsAH-yPrGKOZqShUTgEGV6ZDmqpTR-wwoqd-stTjzlBc3C7xNVrSv-nn76GVoaAsj8EALw_wcB
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 10 saat önce Gönderim Zamanı: 10 saat önce Merhaba, Öncelikle xombo raket oluşturmak için 1 adet raket tahtası ve 2 adet raket lastiğine ihtiyaç vardır. Bir sürü markanın farklı fiyatlarda, farklı özelliklerde, farklı tahtaları ve lastikleri vardır. Bunların içinden seçim yapılabilir. En pahalı olan en iyi, en ucuz olan en kötu demek doğru değildir. Buradaki kritik nokta, sizin oyun seviyenize ve bütçenize göre en ideal olan comboyu seçmektir. Oyun seviyenizi bilemediğim için buradan bir yönlendirme yapmam çok sağlıklı olmaz. Oyun seviyenizi bilen bir antrenörden veya iyi bir oyuncudan tavsiye alabilirsiniz. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap