Hakan3232 Oluşturma zamanı: 21 Ekim, 2025 Oluşturma zamanı: 21 Ekim, 2025 Tahtanın ederi ne kadar bilen var mı
beşyüziki Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2025 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2025 Sayın Hakan3232, Bu tahtadan, yıllar içinde ,minik farklarla çeşitli serilerde üretim yapıldığından, elinizdeki mamulün goleksiyoncuyu cezbedip, iştahlandırması açısından görülmesi-gösterilmesi de iktiza edebilir. Gıcırsa, daha iyi ödeyebilirler.
Hakan3232 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2025 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2025 Koleksiyoncuların ilgisini çeker mi bilmiyorum sadece ederini merak ediyorum eğer gerçekten tatmin edici bir fiyat verirlerse satabilirim
Saadettin Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2025 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2025 Satmayın, sizde kalsın. Alışana kadar oynayın. Zaten ondan sonra satmazsınız...
Hakan3232 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2025 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2025 15 yıldır bu tahtayla oynuyorum zaten ben sadece değerini öğrenmek istiyorum
Saadettin Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2025 Gönderim Zamanı: 3 Kasım, 2025 Yukarıda "tatmin edici bir fiyat verirlerse satabilirim" yazdığınız için cevapladım. Değerini ülkemizde belirlemek zor. Uluslararası alışveriş sitelerince satışı varsa kafanızda bir fikir oluşur.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap