mowky Oluşturma zamanı: 4 Mart, 2025 Oluşturma zamanı: 4 Mart, 2025 Xiom Muv 9.0S Carbon mu yoksa Famosace Baalham Eft 49 + Famosace Fama Off mu daha güzel orta seviye oynuyorum atak ve spinli masaya yakın
çokolat Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2025 Gönderim Zamanı: 5 Mart, 2025 kombo raketler hazır raketlerden çok daha iyidir.
mowky Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2025 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2025 @çokolat Ama Xiom Muv 9.0sin tahtası daha hafif ve daha spinli hocama sordum o kalitesizliğinden dedi ve bana bu raketi önerdi sizce doğrumudur?
çokolat Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2025 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2025 hayır, kalitesiz değiller. Detaylı bir raket önerisi için sayın @beşyüziki'den yardım alınız.
esrarte Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2025 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2025 Daha hafif ve daha spinli gibi hissettirmesi oyle olduğu anlamına gelmeyebilir. Hocanız dediyse zaten bence tecrubesine gore fikrini soylemiştir. Genel kanı olarak da, en kötü kendi yaptıgın tahta, en iyi hazırdan iyidir denildiği için Famosace adındaki markanın tahta+lastikleri risk alıp denenebilir.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap