herr_turgut Oluşturma zamanı: 15 Mayıs, 2024 Oluşturma zamanı: 15 Mayıs, 2024 Andro V47 ile R53 Lastikler için tahta arıyorum karbonlu tahta ile denemek istiyorum alc ile hızlı mı olur. Bilemedim yinhe kiso hinoki üzerinde apollo 5 lastikleri kullanıyordum
beşyüziki Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2024 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2024 Sayın herr_turgut, Yanıt veriyorum, pekii; alc ile ''hızlı'' olur. Andığınız ekipman, aşağı yukarı dünyada beyaz olup ta en üst seviyede oynayan oyunculardan birinin, Simon Gauzy'nin kullandığı ekipmanlardandır. Dilerseniz, kendisinin maçlarını Youtube'den tetkik edebilir, vuruşlarına bakabilirsiniz; S.Gauzy, R53 kullanmaktadır. Aslen, oyununuzda neyi, ne derece yapabildiğinizi görmeksizin, öyle kafadan ''yavaş'' olur, ''hızl'olur gibi değerlendirmeler yerinde olmayacaktır. Sizin de, bundan ötesini göremeyen kişilerden, böyle değerlendirmeler yapmalarını taleb ederek bir faide sağlayacağınızı söylemek, gerçekçi olmayacak, dıravdan cavlamanın ötesine geçemeyecektir.. Ha, tamam; ''hızlı olmaz''...O vakit, bu istikametin ötesine doğru hareket edişin, size ,ALC üzerinde V47 ve R53 ile oynamaktan öte bir getirisi olmayacaktır. Şayet Simon Gauzy gibi antireman yapacaksanız, belki de o vakit bu ekipmanları alarak ve üstüne çalışarak, ekmeğinize bir yağ sürmüş olursunuz...Belki de ama... 1
berhan batu Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2024 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2024 hocam acayip hızlı gelicektır çin lastiğinden hızlı avruoa lastiğine geçiyorsunuz çünki ALC TAHTALAR: 1-DHS FANG BO CARBON 2-BUTTERFLY TİMO BOLL ALC 3-Butterfly Freitas ALC 4-BUTTERFLY HARİMİTO ALC 5-BUTTERFLY INNERFORCE ALC 6-BUTTERFLY LİN Ga Oyuan alc 7-Butterfly Ovtcharov Innerforce ALC 8-butterfly VİSCARİA 9-BUTTERFLY VİSCARİA SUPER ALC 10-BUTTERFLY JHANG JİKE ALC 11-DHS MA LONG 5-5X 12-XIOM HUGO CALDERANO HAL 13-XIOM HUGO CALDERANO SAL 14-YİNHE ALC BUNLAR ALC olan tahtalardır içine katmadığım daha çok tahta var joola markasını katmadım bile mesela JOOLA C-90 TAHTASI VAR KISALTILMIŞ HALİ tabiki bu tahtalara bakabılırsın yazdığım joola tahtayı suan kullanıyorum mukemmel tavsiye ederim 1
herr_turgut Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2024 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2024 Cok tesekkur ederim hocam yinhe kiso hinoki den aldığım hazI Bu karbon raketlerde bulamayabilirim gibime geliyor lakin antreman arttıkça yapmak istediklerimin gerisinde kaldığını farkediyorum. Besyuziki nin de söylediklerinden yola çıkarak Bu lastikler ile oynayanları araştırdigimda onlar sponsorlarıdahilinde komple aynı markanın ekipmanların kullanıyorlar kol kırılır yel içinde kalır misali sanırım bu geçiş süresince dhs tahta ve hurricane 3 neo lastiklerini deneyeceğim
berhan batu Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2024 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2024 3 neo yavaş gelir hocam ama siz bilirsiniz
Recommended Posts