Misafir Oluşturma zamanı: 6 Mart, 2007 Oluşturma zamanı: 6 Mart, 2007 Merhaba özellikle çin lastikleri biraz zor yapışıyorlar bizde coppa light denilen donic ürünü bir yapıştırıcı var ve kenarlardan sıkça açılma yaşıyoruz. Bu durum sadece çin kökenli lastiklerde oluyor bunu peşinen belirteyim muhtemelen sert süngerleri nedeniyle olabilir. Kolayca ayrılmayan (tabiki gerektiğinde ayrılabiliecek) yaklaşık 5 dakika içinde kuruyabilen bir yapıştırıcı önerisine ihtiyacım var. hızlandırıcı etkisine gerek yok sağlam ve düzgünce yapıştırsın ve istediğimizde zorluk çıkartmadan ayrılabilsin kafi çok çok teşekkürler saygılar
Guest gazelle Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2007 Ben Tibhar Rapid Clean kullaniyorum. Spin Spor'dan temin edebilirsiniz. En son 1-2 hafta once 250ml lik olan Tibhar Rapid Clean zamk i 25 YTL ye almistim. Gayette iyi bir yapistirici bence.
buyukdogu Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2007 özellikle çin lastikleri biraz zor yapışıyorlar bizde coppa light denilen donic ürünü bir yapıştırıcı var ve kenarlardan sıkça açılma yaşıyoruz. Bu durum sadece çin kökenli lastiklerde oluyor bunu peşinen belirteyim muhtemelen sert süngerleri nedeniyle olabilir. Kolayca ayrılmayan (tabiki gerektiğinde ayrılabiliecek) yaklaşık 5 dakika içinde kuruyabilen bir yapıştırıcı önerisine ihtiyacım var. hızlandırıcı etkisine gerek yok sağlam ve düzgünce yapıştırsın ve istediğimizde zorluk çıkartmadan ayrılabilsin kafi Selam. Ben de donic persson speed light kullanıyorum ve çin lastiklerine karşı bende aynı sorunu yaşıyorum.
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2007 cevaplar için çok teşekkürler çin lastiklerini yapıştırdıktan sonra 1 gün preslerseniz sorun çıkmıyor. tibhar ı deneyeceğim saygılar
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap