Slowhand Oluşturma zamanı: 18 Haziran, 2020 Oluşturma zamanı: 18 Haziran, 2020 Devlerin savaşı büyük olur derler. 1
beşyüziki Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2020 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2020 Videoda izlediğimiz parçalar, bir, nam-ı diğer ''Düsseldorf Ustaları'' maçına aittir. Bu bir ''Düsseldorf Açık'' turnuvası maçıdır. Bu başlık altında yapılan turnuvaların 3. südür. Almanya Ligi maçı değildir. O ayrı bir kategori oluptur.
spin 33 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2020 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2020 ASSAR tahtasını değiştirmiş, Butterfly ALC kullanıyordu elinde farklı bir şey var, bilen var mı?
Slowhand Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2020 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2020 4 saat önce, spin 33 yazdı: ASSAR tahtasını değiştirmiş, Butterfly ALC kullanıyordu elinde farklı bir şey var, bilen var mı? Kendi adına üretilmiş tahtayı kullanıyor. Yeni çıktı.
Slowhand Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2020 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2020 5 saat önce, beşyüziki yazdı: Videoda izlediğimiz parçalar, bir, nam-ı diğer ''Düsseldorf Ustaları'' maçına aittir. Bu bir ''Düsseldorf Açık'' turnuvası maçıdır. Bu başlık altında yapılan turnuvaların 3. südür. Almanya Ligi maçı değildir. O ayrı bir kategori oluptur. Sayın 502, fevkalade ingilizceniz ile beni ve sayın forumdaşları aydınlattığınız için teşekkür ederiz. 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2020 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2020 Şimdi, spin 33 yazdı: ASSAR tahtasını değiştirmiş, Butterfly ALC kullanıyordu elinde farklı bir şey var, bilen var mı? Aramid karbon var içinde
beşyüziki Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2020 Gönderim Zamanı: 19 Haziran, 2020 1 saat önce, Slowhand yazdı: Sayın 502, fevkalade ingilizceniz ile beni ve sayın forumdaşları aydınlattığınız için teşekkür ederiz. Öyle mi, öyleyse bu aydınlanış ve müteşekkir oluşa, konu başlığında yapabileceğiniz minik bir tashihi de eklemeyi, bana ve sayın forumdaşlara çok görmezsiniz umarım. Bahsin başlığı hala ''Alman Ligi'' zira.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap