HAYYAMOGLU Oluşturma zamanı: 12 Eylül, 2019 Oluşturma zamanı: 12 Eylül, 2019 MERHABA DEĞERLİ ARKADAŞLAR; TENERGY 05 İN AYARINDA OLAN(SUNGER SERTLİĞİ,LASTİK YÜZEYİ,RİJİTLİĞİ...GİBİ) ,MARKA HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL,ÖNEREBİLECEĞİNİZ;TERCİHEN YORUMA DEĞİL KULLANILMIŞLIĞA BAĞLI MUADİL BİR LASTİK İSMİ VAR MIDIR? SEVGİ VE SAYGILARIMLA;)
sevimsizpütür Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2019 Yinhe moon. Çin lastiğidir. Ama his ve spin olarak tenergy 05e yakın diye düşünüyorum. 1
byfizik Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2019 Yınhe moon lastiğini uzun süre kullandım. Süngeri biraz sert fakat spin konusunda tenergy nin yanına bile yaklaşamaz. Başlangıç seviyesinde ucuz bir çin lastiği olduğunu düşünüyorum. Ayrıca uzun ömürlü bir lastik değil.
byfizik Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2019 Donic blue fire m2 lastiği tenergy 05 fx e daha çok benziyor. Süngeri orta yumuşaklıkta. Ama güzel bir lastik. Donic blue storm Z1 tenergy 05 e daha benzer sanki. Biraz kontrol olsun isterseniz Z2 modeli olabilir..
Timo Boll Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 30 Eylül, 2019 Tenergy 05 in tam aynisini bulmak biraz zor! Xiom Vega Pro veya da Tibhar MX-P benim tavsiyem olsun. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap