Guest ardıç Oluşturma zamanı: 4 Şubat, 2007 Oluşturma zamanı: 4 Şubat, 2007 ilk maçlarımdan biriydi. çok heyecanlıydım.neredeyse dokunsan ağlayacaktım. üstelik rakibim benden güçlüydü.setler 2-0 dı. o yeniodu.son setin son sayılarıydı ve öndeydim.ama rakibimin takım arkadaşı yan taraftan yenileceksin yenileceksin diye bağırıyordu. yenildim. belki de o gün o orada olmasaydı yenecektim... bu yaptığına hakemlerin kızması gerek miyor muydu?(gerçi geçen geçti hüngür hüngür ağladım ve yenildim de...................) :uzgun:
Guest gazelle Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2007 Yandaki arkadas ayıp etmis. Sportmenlikle hic bagdasmıyor.
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2007 ilk maçlarımdan biriydi. çok heyecanlıydım.neredeyse dokunsan ağlayacaktım. üstelik rakibim benden güçlüydü.setler 2-0 dı. o yeniodu.son setin son sayılarıydı ve öndeydim.ama rakibimin takım arkadaşı yan taraftan yenileceksin yenileceksin diye bağırıyordu. yenildim. belki de o gün o orada olmasaydı yenecektim... bu yaptığına hakemlerin kızması gerek miyor muydu?(gerçi geçen geçti hüngür hüngür ağladım ve yenildim de...................) :uzgun: Masa hakemini uyarmalıydın bu konuda ve sporcunun sahadan ihraç edilmesini sağlayabilirdin.Masa hakemi müdahil olmuyorsa başhakeme itiraz edebilirdin.
Burak86 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2007 Öyle bir durumda hakeme uyarıda bulunman gerekiyor.o da yandaki kişeye müdahale etmek zorunda.Bir daha olursa oyunu durdur ve bu duruma itiraz et.
Guest FuRkAn AlTuNoK Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2007 orda ben olsaydım hakeme itiraz ederdim ve eğer bişi demsse oyunu bırakırdım
Misafir Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2007 aynısı benimde ilk maçımda başıma gelmişti ama biraz daha farklı rakibimin hocası ve arkları sürekli yandan destek veriyolar bizim hocada köşede oturmuş sigara içiyo o kadar sinirim bozulduki kendi oyuncuları sayı kazansada kaybetsede sürekli tezahürat yapıyolardı insanın morali baya bozuluyo
Guest ardıç Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2007 benim arkadaşlarım ve hocam çok destek oluodular fakat yine de acayip sinirim bozuldu...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap