esrarte Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2019 İyi maçtı. Belki alakasız ama biraz fazla Ma Long'a benzer oyunu mu var bilemedim.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2019 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2019 Şimdi, esrarte yazdı: İyi maçtı. Belki alakasız ama biraz fazla Ma Long'a benzer oyunu mu var bilemedim. İdol oyuncusu Ma Long olduğu için oyun tarzları birebir aynı. maç kazanma oranlar farklı. Bu maçı alabilirmiş ama tecrübe farklı bir boyut
Slowhand Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2019 Harbi alabilirdi ya Marcos Freitas'ı da oldu olası sevmezdim zaten 1
Pesymace Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2019 Güzel oynamış Talha, Servisi bekleyişi bile Ma Long ile aynı
sevimsizpütür Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2019 Ma Long'un stilini taklit ettiği için yorum kısımlarında sürekli alay konusu oluyor.
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2019 Genelde iyi oynamış. Bir seti 6-2, diğer setide 9-7 öndeyken kaybetmiş. Muhtemelen maçı alabileceğine inanmamış. Bence bizim milli sporcularımız maçların sadece spinle kazanılacağı yönünde yanlış bir algıya kapılmışlar ve oyunu hep o şekilde oynamaya çalışıyorlar. Bu şekil oyun tarzı gerek dayanıklılık gerek kondüsyon gerekse süreklilik ve istikrar açısından sıkıntı yaratabilir. Oysa Freitas gibi bir oyuncu bile bir çok topa blok yaparak sayı aldı ve özellikle ilk topları içeri verdi.
sagimsolumsobe Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2019 maç boyunca zayıf backhand izledim. Neden öyle! Karşılaşırsak backhandine oynayacağım :) 1 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2019 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2019 Şimdi, sagimsolumsobe yazdı: maç boyunca zayıf backhand izledim. Neden öyle! Karşılaşırsak backhandine oynayacağım :) Doğru tespit ama sadece pro için zayıf bh:) 2
Ertan Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 4 Eylül, 2019 2 defa hiç sayı almadan 6-7 sayıyı peş peşe vermiş.
byfizik Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2019 Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2019 Freitas sakin oynamış. Talha toy delikanlılar gibi..! Olur olmaz yerlerde topa gereğinden fazla hızlı vurup çok sayı vermiş. Bu verdiği sayılar da moralini bozmuş. Sayı verdikten sonra ki hareketleri bile biraz ma long'a benziyor. Ma long'un daha toy hali gibi..! Talha nın başka maçlarına da bakarsanız benzer şeyleri görürsünüz..! Talha'ya maç içi psikolojisi ile ilgili birşeyler öğretilmeli.. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap