Ahmet berke Oluşturma zamanı: 28 Nisan, 2019 Oluşturma zamanı: 28 Nisan, 2019 1-2 yıldır masa tenisi oynuyorum asics ayakkabı almak istiyorum 300 TL bütçem var hangi ayakkabıyı almalıyım ?
kardelen01 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2019 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2019 Bende tamda onu arastiriyordum, esim için hediye almak istiyorum. Artengo ve stiga markalarini gordum. Hangisini onerirsiniz? Alıntı https://www.silver-equipment.com/chaussures/1504-stiga-instinct-2-chaussures-tennis-de-table.html#.XMWv05MzbjA https://www.decathlon.fr/chaussures-tts-500-id_8501246.html?LGWCODE=2491419;11737;809&utm_source=google&utm_term=Chaussures TTS 500&utm_medium=cpc&utm_campaign=&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=.&utm_campaign=&utm_content=s_dc|pcrid|286234206951|pkw||pmt|&gclid=Cj0KCQjwnpXmBRDUARIsAEo71tTlvPRLYnOERMYTZlS3206udO9IgST338dAKGdz-Nb0_bYXq1NUmeQaArHWEALw_wcB
Ahmet berke Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2019 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2019 Bir saat önce, kardelen01 yazdı: Bende tamda onu arastiriyordum, esim için hediye almak istiyorum. Artengo ve stiga markalarini gordum. Hangisini onerirsiniz? Asics veya stıga veya donic ala bilirsiniz yada bütçe fazla olmasın artengo ala bilirsiniz
kardelen01 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2019 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2019 1 dakika önce, Ahmet berke yazdı: Asics veya stıga veya donic ala bilirsiniz yada bütçe fazla olmasın artengo ala bilirsiniz en iyi ve en kalitelisi hangisi? çok bilgim yokta benim.
Ahmet berke Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2019 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2019 Bir saat önce, kardelen01 yazdı: Bu foruma baka bilirsiniz
esrarte Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2019 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2019 Aliexpress sitesinde feiyue diye bir ayakkabı var. Kung Fu ayakkabısı orijinli. Benim ayakkabım perte çıktıgında onu deneyeceğim. Butçeniz çok az ise, 18-25 dolar arasında bir fiyata bu ayakkabıyı sipariş verip zar atabilirsiniz. Bir kişide de gördüm gerçekten bu ayakkabıyı. Sorduğumda bence çok guzel ama kenarlarından yamulma desteği olmadığı için ayakta burkma da yapabilir dedi. Eskiden Onitsuka Tiger markası ucuz ve bilinmezdi, Tokuten diye bir ayakkabısı vardı tam masa tenislik. Yine belki Onitsuka Tiger'ın normal fiyatlı bir kauçuk taban ayakkabılarına da bakabilirsiniz, tabii artık bu markanın ucuza ayakkabısı kaldıysa. Artengo, Lig, Stag(nereden bulunur bilmiyorum), ve belki bazı sitelerde tek numaraları kalmış donic ayakkabılarını(Flex ve Waldner) ucuza bulabilirsiniz. 1
omerfaruk Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2019 Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2019 Mizuno alabilirsiniz tavsiye ederim 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap