Cem Avunduk Oluşturma zamanı: 5 Nisan, 2019 Oluşturma zamanı: 5 Nisan, 2019 Loop Masa Tenisi Ürünleri Lord Medya Mağaza’da www.lordmedya.com/magaza 2
byfizik Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2019 Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2019 (düzenlendi) Bu site çakma falan olmasın..? Siteye üye olduk, e-mail imize mesaj falan gelmedi. Lastik alalım dedik. Ödemenin nereye yapılacağı belli değil. Şüphelendim. Cem Avunduk arkadaşımızın adı sitede geçiyor. Bilgi verirse sevinirim.. 7 Nisan, 2019 vedaty tarafından düzenlendi Konuyu açan arkadaşın adını ilgili sitede gördüm.
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2019 Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2019 2 saat önce, vedaty yazdı: Bu site çakma falan olmasın..? Siteye üye olduk, e-mail imize mesaj falan gelmedi. Lastik alalım dedik. Ödemenin nereye yapılacağı belli değil. Şüphelendim. Cem Avunduk arkadaşımızın adı sitede geçiyor. Bilgi verirse sevinirim.. https://www.masatenisionline.com/ çakma falan değil..Onur Germayanoğlu sorumlu 2 saat önce, vedaty yazdı: . 1
esrarte Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2019 Gönderim Zamanı: 7 Nisan, 2019 Loop gerçektir, iyidir, istanbul şişlidedir. Gördüğüm kadarıyla çalışan abiler gayet ilgililer. Hatta biraz fazla ilgililer, ellerinde eski sap yasaka extra var gibi göründüğü için soluğu orada alıp, sonra o modelin olmadığını ogrenince üzülmüştüm. Benim gibi görüp tahtayı koşanlar da varmış, bunun üzerine yasaka yetkilileri ile istişare eyleyip (yanlışım yoksa), yetkili yasaka sorumlularının cevaplarına istinaen Sweden Extra tahtasının yapısının eski üretim extra ile aynı olduğu hakkında bile yazılı görsel gösterimlerde bulundular. Dipnot; friendship battle 2'leri var lordmeyda, gördüğüm kadarıyla bu ağabeyimizin hem kişisel bir blog, hem masa tenisi haberlerini içeren bir magazin olması düşüncesiyle oluşturulmuş bir site. Loop ile de maddi-manevi-gönül bir bağları varsa demek ki kendi sitesine loop urunleri yerleştirmiş. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap