Burhanulker Oluşturma zamanı: 2 Ekim, 2018 Oluşturma zamanı: 2 Ekim, 2018 Herkese selamlar birkaç yıldır aldığımız tahtalarda eski ekipmanlara kıyasla git gide doğal saplar dışında işlenmiş saplarla karşılaşıyoruz örn: yeni nesil viscaria, durum böyle olunca sap gitgide kirlenip kötü bir hal almaya başlıyor temizlemesi de git gide zorlaşıyor. Birkaç forumda bazı özel maddeler ve yağlar ile bu tahtaların çok iyi neticelerle temizlendiğinden bahsediliyor. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa bizimle de paylaşabilirler mi? Teşekkürler..
ongun Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2018 Benim bilgim yok ama işlenmiş sap derken nasıl birşey anlamadım. Yeni tahtaların sapları ahşap değil mi artık? Onu da mı değiştirdiler? (Şimdiye dek kullandığım tahtaların hepsinin sapı kapkara olmuştur. Bu durumun bir çözümü varsa, hiç olmazsa senede bi kere temizlesem fena olmaz gerçekten.)
ilkaydemiralay Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2018 Pronto ahşap temizleyici kullandım ben, oldukça işe yaradı
esrarte Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2018 beyaz diş macunu + yumuşak fırça. Denemedim, oyle gezinirken bu konuda bunu yazan çok var. fırcayı hafif nemlendirip macunla fırcalayıp sonra havlu, bez vs. ile silip kurutuyorlar. Tekrar edeyim, denemedim; ters durum olur mu bilemiyorum.
Burhanulker Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2018 Bende duymuştum bu yöntemi ama güvenemezim pek tam net bir sonucu olan olup ta paylaşsa çok güzel olurdu
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap