Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2018 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2018 Güzel oynadı ama bitiremedi..Paylaşım için teşekkürler
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2018 Can bu turnuva bir sürpriz yapabilir diyordum ki bu maç ta gayet iyi performansı var. Ama Timo'nun özellikle ilk sette konsantresini çok düşük gördüm, neden acaba? Bir de imzamı değiştirmiştim ama eski hali duruyor, sn. yöneticilerimiz bir el atar mı?
esrarte Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2018 2 hours ago, smetmusti91 said: Ama Timo'nun özellikle ilk sette konsantresini çok düşük gördüm, neden acaba? Rakibinin gücünü kestirememiş olabilir ilk sette. Sanki sayıları kendi vermesinden çok rakibinin top yerleştirmelerine şaşırıyor gibi.
ongun Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2018 12 saat önce, esrarte yazdı: Rakibinin gücünü kestirememiş olabilir ilk sette. Sanki sayıları kendi vermesinden çok rakibinin top yerleştirmelerine şaşırıyor gibi. Türkün gücünü gördü afalladı tabi. Ah ulan o son servisi yemeseydi bayraklarla fransaya uçmuştuk şimdi. Ceeeddin deden...Çay koy içem... 1
esrarte Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2018 5 hours ago, ongun said: Ceeeddin deden...Çay koy içem... kehkeh
akar35 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2018 Timo çok büyük oyuncu.bi yolunu bulup kazanıyo bi şekilde.....
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2018 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2018 Şimdi, ongun yazdı: Adam bir başladımı durdurulamıyor. Dizel araba gibi maç içinde sürekli ilerliyor durmadan :O
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap