Bilal OLGUN Oluşturma zamanı: 20 Eylül, 2018 Oluşturma zamanı: 20 Eylül, 2018 Acımasız eleştiri yapabilirsiniz. Biliyorum Bh Tekniği yanlış, duruş yanlış, ayaklar yanlış, vücut çok savruluyor eklenebilir..İyi seyirler.. 2 1
Slowhand Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2018 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2018 Gelecek vaad eden bir video olmuş. 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2018 1 dakika önce, Slowhand yazdı: Gelecek vaad eden bir video olmuş. Şanlı Urfa ya gel sana geleceği yakından göstereceğim 1
esrarte Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2018 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2018 Sol dizindeki şey sakatlık nedeniyle mi? Sakatlık yoksa bence bu çalışmada dönen topa bh köşeden şutop yapsan nasıl olur acaba? Zaten bildiğin yanlış hareketler daha da katlanacak; sen de bunun olmasını engellemek için daha konsantre olabilirsin gibime geliyor, olabilir de yani 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2018 Şimdi, esrarte yazdı: Sol dizindeki şey sakatlık nedeniyle mi? Sakatlık yoksa bence bu çalışmada dönen topa bh köşeden şutop yapsan nasıl olur acaba? Zaten bildiğin yanlış hareketler daha da katlanacak; sen de bunun olmasını engellemek için daha konsantre olabilirsin gibime geliyor, olabilir de yani Galiba sen başlığı yanlış anlamışsın
esrarte Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2018 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2018 Yok keyifle izledim, sanmam. Antremana ekstra 3. vurusu kendini koşeye zorlayarak yapsan diye aslında da, anlatamamışımdır muhtemelen.
ongun Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2018 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2018 Özendirdin beni Bilal. İşte medeni cesaret. Ben de anlaşcam bi düğün videocusuyla, çeksin beni oynarken. Çakığa forent kesik, hodri meydan! 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2018 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2018 16 dakika önce, ongun yazdı: Özendirdin beni Bilal. İşte medeni cesaret. Ben de anlaşcam bi düğün videocusuyla, çeksin beni oynarken. Çakığa forent kesik, hodri meydan! MAZE nin gücü ( tırt :)
Pesymace Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2018 Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2018 17 hours ago, TSuBaSa said: Topu çok ortada alıyorsun. Omuz kullanımı sıfır. Sadece bilekten fırçalıyorsun. Bu haliyle backhand açma demek daha doğru olur. Topu Biraz daha yandan al, biraz daha geç al, omzunu kullan, raketi aç ( çok kapatıp fırçalıyorsun daha çok taşıyarak süngere gömdürerek çek) , havaya değil havaya ve ileri yap. Ben de tam bunları dicektim :P 1
Levend Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2018 Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2018 Valla senin bh spin tekniğini değerlendirmek için yeterli donanımda olduğumu sanmıyorum. Onu zaten erbabı yapmış yukarda. Ben daha ziyade "kesiğe" kısmına takıldım. Karşındaki arkadaşın kesip biçtiği falan yok ki, bildiğin "push" yapıyor. Hatta daha ziyade Neubauer amcanın peruğu düşmesin diye geliştirdiği pütürlü push vuruşlarını andırıyor. 1
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2018 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2018 Bilal, şapkanı takmamışsın bu yüzden denge kaybı yaşadığından ayarlarda sıkıntı olmuş:)))) 2
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap