Guest MuMMy Oluşturma zamanı: 27 Aralık, 2006 Oluşturma zamanı: 27 Aralık, 2006 Herkese merhaba masa tenisi oyuncuları.Ben de 2 aydır masa tenisi kasıyorum ve kendimi geliştirmek istiyorum bu site o kadar iyi oldu ki bir çok konuyu bulabildim. Benim bi sorum var.BEn yeni başlayan biri olarak butterfly 7000 rocketi bana tavsiye edermisiniz. Ankarada Gazi üniversitesi iibf deyim.Bizim okula da masa tenisi salonu açılmış ben de yeni öğrendim. Saolun ilginize:d
Guest DoReMeRoD Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2006 daha önce açılmış konuları oku. orada yazıyor hepsi. ayrıca o raketi pek tavsiye etmiyolar. hazır raket alma toplama raket al daha iyi
Guest mahmuthan Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2006 merhaba sana bu konuda söylemek istediğim bir iki şey olacak evet hazır raket alıpta paranı sakın ziyan etme çünki hazır raketin en ama en iyisi bile toplama raketin en kötüsü ile mukayese bile edilemez gerçekten verdiğin paraya yazık olur yapman gereken tek şey burada konuları ve yorumları biraz incelemk ve kendine toplama bir proffesyonel raket almak bunu nasıl ve nereden alman gerektiğini buradan çok kolaylıkla bulabilirsin sana bu konuda yardımcı olacaklardır takıldığın bişey olursa yardımcı olmaya hazırım mahmuthan1@mynet.com Msn mahmuthan_1@hotmail.com
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2007 kendini gelistirmek için allround bir tahta 2 tarafada varispin,tackiness veya sriver fx(fazla kalin olmayacak,en fazla 1,5mm)kullanabilirsin
Recommended Posts