Misafir Oluşturma zamanı: 14 Ekim, 2006 Oluşturma zamanı: 14 Ekim, 2006 slm ben serkan maltepede oturuyorum.öyle çok iyi bir oyuncu değilim ama karşımdakini terleteceğimden eminim:) benim bildiğim göztepede bir yer var başka oynaya bileceğim yer varmı acaba?
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2006 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2006 haydarpaşa lisesinin için de istanbul veteran derneği ve salonu hergün açık size yardımcı olacak ve terletecek birilerini mutlaka bulursun.
Guest soleil Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2006 merhaba bende bostancı da oturuyorum orta-üst düzey attack oynuyorum istersen bir yerde oynayabiliriz cevabını bekliyorum
Guest soleil Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2006 merhaba Serkan bende Ertan istersen göztepede o bildiğin yerde oynayabiliriz müsait olduğun bir zaman haber bekliyorum senden görüşmek üzere hoşçakal
Ertan Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2006 Göztepe sanayi sitesi içindeki Halil Türkkan okulunun spor salonunda oynayabilirsiniz. Detaylı bilgiyi www.fbvtt.org da bulabilirsiniz.
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2006 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2006 selamlar bende ümraniye haldun alagaş spor salonuna gelebilecek arkadaşları beklerim. Burada rakip sıkıntısı çekmekteyim....
Guest aslı Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2006 slm ben serkan maltepede oturuyorum.öyle çok iyi bir oyuncu değilim ama karşımdakini terleteceğimden eminim:) benim bildiğim göztepede bir yer var başka oynaya bileceğim yer varmı acaba? merhaba kadıköyde bomenti cafe yi denemeni öneririm:) selamlar bende ümraniye haldun alagaş spor salonuna gelebilecek arkadaşları beklerim. Burada rakip sıkıntısı çekmekteyim.... merhaba çok usta olmasamda bu konuda kendime güveniyorum:) ciddi anlamda oynıycak insan ve yer sıkıntısı çekmekteyim
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2006 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2006 haydarpaşa lisesinin için de istanbul veteran derneği ve salonu hergün açık size yardımcı olacak ve terletecek birilerini mutlaka bulursun. merhaba,bende aranıza yeni katıldım.yılların açığı bi şekilde kapanacak.öğrenmek istdiğim veteran drneği hangi saatlr arasında açık oluyor.şu aralar bomontid oynuyorum ama değişik arkadaşlarla zamanı daha çabuk kapatabilirim.
Guest alonelion33 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2007 merhaba ben de icerenkoyde oturuyorum. hafta ici ancak 8.00 gibi eve gelebiliyorum ama haftasonlari rahatim. orta duzey oyuncuyum, oynamak isteyen varsa sevinirim.
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2007 arkadaslar haberleselım oynayalım bende ıyı oynarım yazın bana mrtsngl34_52@hotmail.com
Guest meyti Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2007 selam ben lisede takımda lisanslı olarak oynuyordum..şimdi biraz paslandım ama tekrar oynamak ve antreman yapmak istiyorum..ümraniye ,haydarpaşa ,üsküdar bana uyar..İş çıkışı 7 den sonra yada hafta sonları oynayabilirim..
Guest meyti Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2007 Profesyonellerden ders alabileceğim bir yer biliyormusunuz.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2007 haydarpaşa sana yakın sanırım. haydarpaşa lisesinin içinde ayrı bir yerde masatenisi salonu var orada sana yardımcı olurlar. orada eski milli takım ve yeni profesyonel hocalar ders vermektedirler. hergün açık sanırım akşam 22 ye kadar.
Guest cenkmecoglu Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2007 slm ben serkan maltepede oturuyorum.öyle çok iyi bir oyuncu değilim ama karşımdakini terleteceğimden eminim:) benim bildiğim göztepede bir yer var başka oynaya bileceğim yer varmı acaba? Merhaba, Bana göztepe deki yeri tarif edebilir misin rica etsem
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2007 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2007 Merhaba,Bana göztepe deki yeri tarif edebilir misin rica etsem Göztepe Örnek mahallesindeki Ali Fuat Cebesoy okulu masa tenisi salonunu görmekte yarar var
Guest valheru Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 8 Mart, 2007 haydarpaşa lisesi salonuna herkesi alıyolarmı bi de çocukların okulu bittikten sonra mı dışardan gelebiliyoruz
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2007 Merhaba, Ümraniye, Haldun Alagaş Spor Salonunda çok iyi amatör oyuncular bulmak mümkün. Bu salona gelen iyi oyuncular ( tanıdıklarım ): Menderes Bey, Yusuf Bey, İskender Bey ve ben... Eğer kendine güvenen arkadaşlar varsa bekleriz. Genelde Pazar günleri 12-18 arası bu saydığım arkadaşları salonda bulabilirsiniz. Hafta içi 19-22 ve C.tesi 'de zaman zaman oradayız. Yer : Ümraniye Haldun Alagaş Spor Tesisleri Saat ücret : 2.5 YTL 10 masa ( 3-4 tanesi idare eder ) Herkese açık salon
Omer Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2007 İstanbula geldiğimde size ulaşabileceğim bir telefon numarası var mı acaba... Ben de sondurakta oturuyorum gelince uğramayı ve sizinle oynamayı çok isterim...
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2007 İstanbula geldiğimde size ulaşabileceğim bir telefon numarası var mı acaba... Ben de sondurakta oturuyorum gelince uğramayı ve sizinle oynamayı çok isterim... Merhaba, E-posta adresim : hakan@flashdersi.com , sürekli kontrol ediyorum. Veya web sitemdeki canlı destek yolundan da bana anında ulaşabilirsin... zaten telefona gerek yok, Pazar gelirsen illaki en az birimiz orada oluruz...
Guest yUnUseMRem Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2007 herkese selam ben siteye yeni geldim bende pazar günleri genelde haldun alagasda oluyorum orta derece bir oyuncuyum inşallah orda gorusmek uzere adım yunus emre
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2007 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2007 herkese selam ben siteye yeni geldim bende pazar günleri genelde haldun alagasda oluyorum orta derece bir oyuncuyum inşallah orda gorusmek uzere adım yunus emre Dün, yani 25.Mart'ta yoktun herhalde. Olsaydın görürdüm. 13-18 arası oradaydım. Hafta içi Salı ve Cuma akşamları da orayım, bir aksilik çıkmaz ise... Görüşmek üzere...
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2007 Yok mu Ümraniye'de başka iyi oyuncu? Pazar günleri sayımız biraz daha artsa çok iyi olacak. Ne kadar farklı kişiyle oynarsak o kadar iyi oluyor. Pazar : 12-18 arası Yer: Haldun Alagaş Spor Salonu
Guest ÖMER ERZİNCAN Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2007 slm ben serkan maltepede oturuyorum.öyle çok iyi bir oyuncu değilim ama karşımdakini terleteceğimden eminim:) benim bildiğim göztepede bir yer var başka oynaya bileceğim yer varmı acaba? Selam Ben Ömer, Cevizli de oturuyorum mesajını yazalı epey olmuş ama şansımı deneyim dedim orta seviye bir oyuncu sayılırım istersen Küçükyalıda bir mekan biliyorum yada senin bildiğin yakın bir yerde birlikte terleyebiliriz:) 05352914402 omer-ege@hotmail.com
Misafir Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 27 Haziran, 2007 Yok mu Ümraniye'de başka iyi oyuncu?Pazar günleri sayımız biraz daha artsa çok iyi olacak. Ne kadar farklı kişiyle oynarsak o kadar iyi oluyor. Pazar : 12-18 arası Yer: Haldun Alagaş Spor Salonu bazı pazarlar alagas a gidiyorum, görüsüp oynamak isterim
Omer Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2007 Bende birkaç haftaya İstanbul'a geliyorum. Kalacağım yer Alagaş'a çok yakın. Orda oynayan arkadaşlar bana telefon verebilirlerse çok sevinirim. İzinde olacağım için de hemen hemen her gün gelebilirim. Özellikle sizinle oynamayı çok isterim Hüseyin Bey :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap