Guest speedygonzales Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2008 antremanları nerede yapıyorsunuz saat kaça kadar oynuyosunuz
Guest grupmulanbu Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2008 Ben yaklaşık 2 yıldır elime raket almıyorum. Antreman yapmak isteyen olursa bizim bölümde masa var, orda yapabiliriz antremanı.
kingmeran Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 16/06/2008 tarihinden itibaren haziran ayının sonuna kadar saat 10' dan 13:oo kadar istekli arkadaşları merkez Kanuni İlköğretim okuluna masatenisi maçına bekliyorum isteyen herkes gelebilr arkadaşlar
kingmeran Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 okulumuzda üç masa bulunmaktadır rakette mevcuttur.
Guest murat43 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Haziran, 2008 Selam arkadaşlar Okullar kapanıp sınavlar bitince 1ila 10 TEMMUZ arası on günlüğüne Trabzondayım. Başta masa tenisi olmak üzere voleybol ve badmingtonda iyi bir oyuncuyum. Geçen yılki tatilim salonda parkelerin cilalandığı döneme denkgeldi bu nedenle masa tenisi dışında bişey yapamadık. Hakan Hocam sağolsun misafir olduğum için beni antremanlara kabul etti. Salon bu sene müsaitse ve çalışmak isteyen arkadaşlar olursa ben kendi raketlerimi (masa tenisi ve badmington) toplarımı getiririm. Bi problem olmazsa arabamla 1000 km yol yapıp geliyorum inşallah. Herkese spor dolu bi yaz tatili diliyorum. İyi günler...
kingmeran Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2008 kurumlar arası valilik turnuvasından haberi olan varsa yazsın arkadaşlar
Guest murat43 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Haziran, 2008 Daha önce bi msj yolladım ama forum da göremiyorum şimdi . Özet olarak m.tenisi voleybol ve badmington oynuyorum. Hepsindede idare edecek göz dolduracak rakibi terletecek kadar iyiyim. Şimdi Kütahyadayım.1-10 temmuz arası on gün Trabzondayım.Raketlerimi toplarımı alıp geliyorum. Trabzon da Farozda kalıyorum ev spor salonuna yakın.Oynamak isteyen arkadaşlara duyurulur. Geçen seneki misafirperverliği için Hakan KARA hocama teşekkürler...Selamlar
Cako67 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2008 1-20 ağustos arası bende trabzondayım oynamak isteyenlerle irtibata geçebiliriz fakat hafta sonları oynayabiliriz ancak çünkü diğer günler fındık toplayacam
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2008 1-20 ağustos arası bende trabzondayım oynamak isteyenlerle irtibata geçebiliriz fakat hafta sonları oynayabiliriz ancak çünkü diğer günler fındık toplayacam osman abi bende 10 ağustosa kadar trabzondayım, geçen sefer oynayamadık ama bu sefer oynayalım :)
Cako67 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Haziran, 2008 evet kardeş bu sefer oynayalım ayarlayacam bir gün mutlaka bu sefer söz
turushanovgu Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2008 arkadaşlar ikamet olarak rizeye taşındım, trabzona 1 saat kadar yaklaşmış oldum, trabzondaki arkadaşlarla haberleşip oynayabiliriz, ömerle bağlantı kurdum 4 kişilk bir grubu var, başka arkadaşlar varsa tanışıp haftada 1 veya müsait olursam 2 gün trabzona gelip oynayabiliriz veya trabzondaki arkadaşlar müsait olursa rizeye beklerim. sizlerden haber bekliyorum
kingmeran Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 pazartesileri saat 14:30 - 16:00 arasında kanuni ilköğretim öğrencileri ile antraman yapmak isteyen arkadaş varsa benle irtibata geçebilir 05054305462 muammer öğretmen
turushanovgu Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 hocam hafta sonları antrenman yok mu? bir gün haberleşip gelmek isterim, 1 ay sonra rizede aile hekimliği başlıyor, nöbetten çıkıp mesaiye başlayacağım, dolayısıyla hafta sonları boşum,
kingmeran Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Aralık, 2008 ibrahim hocaya teşekkürler çağrımızı dikkate alıp okulumuza geldi diğer arkadaşlarıda bekliyorum
kingmeran Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2009 çağrınıza teşekkürler turusan hocam ama müsait değildim başka zamana insallah
kingmeran Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2009 çağrınıza teşekkürler turusan hocam ama müsait değildim başka zamana insallah
turushanovgu Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2009 sorun değil hocam, müsait olursak bu hafta sonu buluşabiliriz
kingmeran Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2009 turusan hocam 24 subat trabzonun kurtulusu ile ilgili bir organizasyon olurdu fakat daha bir haber gelmedi sanırsam olur yine ben size haber yazarım
turushanovgu Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2009 hocam turnuvalar kısmında belirtilmiş, 22 şubatta akçaabatta turnuva görünüyor
kingmeran Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 masatenisine gönül vermis TURUSAN KARDEŞİMİZİ trabzonda yapılan gençlik turnuvasında almış olduğu bronz madalyadan dolayı kutluyorum.Başarılarının devamını diliyorum.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2009 çok teşekkürler hocam, darısı diğer arkadaşların başına, sizi de yönettiğiniz maçlardan dolayı kutlar , turnuvalarda sporcu olarak görmek isterim,
kingmeran Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2010 trabzonda yeni masa tenisi ligi kurulma çalışması başlamıştır ilgilenenlere yardımcı olunur
turushanovgu Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2010 trabzonda yeni masa tenisi ligi kurulma çalışması başlamıştır ilgilenenlere yardımcı olunur hocam bahsettiniz konu doğu karadeniz ligi mi? konuyu biraz açabilirmisiniz
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2010 Doğu karadeniz ligi olacak diye duydum, şubatta ilk ayak yapılacakmış. Hakan hoca'dan duyduğumu da belirteyim. Takım kurmaya başlıyorum ben ancak yetişir. :gulumse:
kingmeran Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2010 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2010 turushan hocam 23 nisan turnuvasına gelmedin merak ettim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap