kadirakgun Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Şu anda resimdekinden daha genç ve yakışıklıyım değilmi kardeşim ? :)))) (profil resmimin değiştirilme zamanı gelmiş galiba Safa makara yapıyor benimle) Siz tekrar gelin ben elmalı turtalardan daha fazla yaptırırım. Arkadaşlar elmalı turtalara hayran kaldı ellerine sağlık yengemin dediler diye kandırırım ayrıca ıspanaklı ve pırasalı börekleride fazlaca yaptırırım :)))) 4
Onur Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Şu anda resimdekinden daha genç ve yakışıklıyım değilmi kardeşim ? :)))) (profil resmimin değiştirilme zamanı gelmiş galiba Safa makara yapıyor benimle) Siz tekrar gelin ben elmalı turtalardan daha fazla yaptırırım. Arkadaşlar elmalı turtalara hayran kaldı ellerine sağlık yengemin dediler diye kandırırım ayrıca ıspanaklı ve pırasalı börekleride fazlaca yaptırırım :)))) okurken insanın icine boyle bir huzur doluyor... anlatılır gibi degil... 3
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 okurken insanın icine boyle bir huzur doluyor... anlatılır gibi degil... Huzurdan ziyade kilolar ve yetişmek istediğin ama yetişemediğin topları düşün bi zahmet böreklerden tartlardan önce 1
Onur Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Huzurdan ziyade kilolar ve yetişmek istediğin ama yetişemediğin topları düşün bi zahmet böreklerden tartlardan önce yetismek isteyip de yetisemedigim toplara yetisirsem samsonov dan ne farkım kalacak? karsımda kim duracak? bunları dusunmeden kilo vermemek lazım bilal bey. ayrıca her macta 1 sayıyı butun toplara kosturarak oynuyorum. simdilik yeterli bence :) 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 yetismes isteyip de yetisemedigim toplara yetisirsem samsonov dan ne farkım kalacak? karsımda kim duracak? bunları dusunmeden kilo vermemek lazım bilal bey. ayrıca her macta 1 sayıyı butun toplara kosturarak oynuyorum. simdilik yeterli bence :) Waayyytt döktürmüşssün, eridi tüm yağlarımmmm... 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Şu anda resimdekinden daha genç ve yakışıklıyım değilmi kardeşim ? :)))) (profil resmimin değiştirilme zamanı gelmiş galiba Safa makara yapıyor benimle) Siz tekrar gelin ben elmalı turtalardan daha fazla yaptırırım. Arkadaşlar elmalı turtalara hayran kaldı ellerine sağlık yengemin dediler diye kandırırım ayrıca ıspanaklı ve pırasalı börekleride fazlaca yaptırırım :)))) Yengemin eline sağlık Kadircim. Bende aynı teknikle daha fazla miktar ve daha çok çeşit pasta börek yaptırtacam sakın haa hanımlar forumu okumasınlar :))) 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Bari şu aranızdaki buluşmalarda foruma gelecek olanları iyi çalıştırın da bana idman vermesinler 1
safa51 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 lan bi ara aklım yabancı dizilere çok gitmiş olacak ian kim dedim
Rıdvan Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 bi ara aklım yabancı dizilere çok gitmiş olacak ian kim dedim huleayyynn demek istemiş.
Onur Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Bari şu aranızdaki buluşmalarda foruma gelecek olanları iyi çalıştırın da bana idman vermesinler off kavgada soylenmez. direk swan ı hedef alan bir acıklama oldu. bakalım swan agzının payını verebilecek mi bilal olgun un... 1
Hamza Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 BTTC ( Börek Turta Table Tennis ) PENDİK şampiyonu kim bu arada.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Şampiyon çok çekişmeli bir maçta Kadiri mağlup eden Osman GÜNAL abimiz oldu. 1
kadirakgun Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 çok çekiştik ben nerdeyse yıkılacaktım :)))) 2
kadirakgun Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Yengemin eline sağlık Kadircim. Bende aynı teknikle daha fazla miktar ve daha çok çeşit pasta börek yaptırtacam sakın haa hanımlar forumu okumasınlar :))) Senin hanımında ellerine sağlık kardeşim hepsi çok güzeldi 1
kadirakgun Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Şu anda resimdekinden daha genç ve yakışıklıyım değilmi kardeşim ? :)))) (profil resmimin değiştirilme zamanı gelmiş galiba Safa makara yapıyor benimle) Siz tekrar gelin ben elmalı turtalardan daha fazla yaptırırım. Arkadaşlar elmalı turtalara hayran kaldı ellerine sağlık yengemin dediler diye kandırırım ayrıca ıspanaklı ve pırasalı börekleride fazlaca yaptırırım :)))) Safa kardeşim profil resmimi beğenmişsindir umarım :))))
safa51 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Safa kardeşim profil resmimi beğenmişsindir umarım :)))) çok daha temaya uygun olmuş
swan Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 demek bilal bey idman istiyor... servislerle idman yaptırırım bi güzel sonra tartşırsınız forum ahalisi olarak zigzag servis var mıdır yok mudur diye 3
Rıdvan Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 çok çekiştik ben nerdeyse yıkılacaktım :)))) Son zamanlarda sen bu kadar zorlanmadan geçiyordun onu ama hadi hayyırlısı..
Rıdvan Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 demek bilal bey idman istiyor... servislerle idman yaptırırım bi güzel sonra tartşırsınız forum ahalisi olarak zigzag servis var mıdır yok mudur diye Bilal idman istiyor Sevan level... Sen 1-2 defa daha yanımıza gelirsen, Herkes istediğini alacak 1
swan Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 gidere giderrrrrr not: mutlaka tekrarlayalım rıdvan hocam çok güzel bir gündü hala ağzım kulaklarımda 3
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 gidere giderrrrrr demek bilal bey idman istiyor... servislerle idman yaptırırım bi güzel sonra tartşırsınız forum ahalisi olarak zigzag servis var mıdır yok mudur diye Senin giderin, benim hoşuma gider :) Zig zag servis ler itina ile karşılanır... 2
swan Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2014 itina ile karşılamazsan dışarı giderrr 1
safa51 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 itina ile karşılamazsan dışarı giderrr sevan abi onu bunu geçte dönüş yolundaki rezidanslarının mimarileri ne güzeldi dimi 1
swan Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 bu tombiğin gözü dışarda... iyi masa tenisçi olacak demekki 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 sevan abi onu bunu geçte dönüş yolundaki rezidanslarının mimarileri ne güzeldi dimi Çakkaaalll :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap