yigitakar Oluşturma zamanı: 9 Nisan, 2014 Oluşturma zamanı: 9 Nisan, 2014 Merhabalar. Bh spin çekerken bileğimi çok büküyorum yani çok aşağıdan çıkarıyorum karnımın altından gibi bi sorun olurmu Yada hatamıdır?
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 9 Nisan, 2014 Yasiniz kac? eger uygun bir yas soylerseniz bir klube gitmenizi oneririm. Ayrica bilegini ne kadar buktugunu gormeden bir sey diyemem ama bir timo bollu izle o da bayağı derinden cikartir bh spinleri*. *side spinlerini
yigitakar Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2014 Yaş 14 ama baskette bir klube gidiyorum . tamam izliyorum simdi
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2014 Bence bir masa tenisi klubunede git fazla vaktini almaz emin ol kendi yaginda kavrulmaktan daha iyidir yani iki sporu bir arada goturebilirsin. ;)
beşyüziki Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2014 ''Elin bozulur, elin''...Basketin masatenisine zararı olur, en çok elde kolda kendini gösterir, kasları farklı yoğunluk ve biçimde çalıştırıyon, masatenisinde topu hissetmiyosun sonra...Basketi bırakınca masatenisinde topu daha iyi hissediyosun...Masatenisinden baskete zarar gelmez. Sana sorumsuzca ikisini birden oyna diyemem.
yigitakar Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2014 Basketi a ligi bi takıda oynuyorum o yüzden bırakamam yani
berkay1965_SS Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2014 Basketi a ligi bi takıda oynuyorum o yüzden bırakamam yaniZaten basketi birak diyen olmadi basketine engel olmaz ama masa tenisini etkiler basket.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap